Το Subaru Τrezia στην Ελλάδα

Το Subaru Τrezia στην Ελλάδα

Ενα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτοκίνητο ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα. Ένα αυτοκίνητο «κομμένο και ραμμένο» στα οικονομικά δεδομένα που βιώνουμε. Ένα αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση και με μικρού κυβισμού κινητήρα...

Το Subaru Τrezia στην Ελλάδα
Ενα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτοκίνητο ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα στην Ελλάδα. Ένα αυτοκίνητο «κομμένο και ραμμένο» στα οικονομικά δεδομένα που βιώνουμε. Ένα αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση και με μικρού κυβισμού κινητήρα.
Η Subaru λοιπόν, μετά από πολύ καιρό, παρουσιάζει ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, που την τοποθετεί σε μία ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη (ιδιαίτερα στην Ελλάδα) κατηγορία. Αυτή των μικρών οικογενειακών αυτοκινήτων.
Το Trezia είναι συγγενής του Toyota Verso-S, τα οποία ανέπτυξαν οι δύο εταιρείες μαζί. Μηχανικά λοιπόν υπάρχουν ομοιότητες. Σχεδιαστικά όμως το κάθε ένα έχει τη δική του προσωπικότητα, με το Subaru Trezia να κλέβει την παράσταση, όντας πιο σπορτιφ από το Verso.
Ο κινητήρας του είναι χωρητικότητας 1,3 λίτρων, απόδοσης 99 ίππων και 12,7 kgm ροπής. O Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων με το αμάξωμα του Trezia των  1.070 κιλών να κινείται άνετα, ακόμα και όταν αυτό είναι φορτωμένο.
Κλείσιμο
Η κατανάλωση είναι ένα από τα ατού του μικρού Trezia (κάτω από τα 4 μέτρα μήκος), en;v οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα  113 gr/km.
H Subaru Motors Ελλάς ανακοίνωσε πως το Trezia θα διατίθεται σε δύο εξοπλιστικές εκδόσεις.
Η βασική που κοστίζει 15.490 € και η Sport 16.790 €. Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 7 αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, κουρτίνας και γονάτων), ESP, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, αναδιπλούμενους ηλεκτρικούς καθρέφτες, οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, ηχοσύστημα κ.α. Το επιπλέον στον εξοπλισμό της έκδοσης «Sport» είναι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κυβισμός:
1.329 cc
Ισχύς: 99 PS/6.000 rpm
Ροπή: 12,7 kgm/4.000 rpm
Μέγιστη Ταχύτητα: 170 km/h
Επιτάχυνση 0-100 km/h: 13,3 sec
Διαστάσεις MxΠxY: 3,99m X 1,69m X 1.59m
Βάρος: 1.070 kg

ΤΙΜΕΣ
1.3i:
15.490 ευρώ (14.530 με απόσυρση)
1.3i Sport: 16.790 ευρώ (15.830 με απόσυρση)




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης