Απο 50.000€ το Smart της Aston Martin

Απο 50.000€ το Smart της Aston Martin

Στην Ελλάδα, από τις 22 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται το… Smart της Aston Martin, Cygnet, όπως μας πληροφόρησε η Ελληνική αντιπροσωπία «Aston Martin Athens». Σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στη χώρα μας θα κοστίζει περίπου...

Απο 50.000€ το Smart της Aston Martin
Στην Ελλάδα, από τις 22 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται το… Smart της Aston Martin, Cygnet, όπως μας πληροφόρησε η Ελληνική αντιπροσωπία «Aston Martin Athens».
Σύμφωνα με τις πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο στη χώρα μας (με τους πάμπολλους φόρους - φόρος πολυτελείας κλπ) θα κοστίζει περίπου 50.000 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο άμεσα. Μάλιστα για να μπορέσει ο υποψήφιος αγοραστής να μπει στη λίστα αναμονή των μόλις χιλίων αυτοκινήτων που θα παραχθούν το 2011, θα πρέπει να δώσουν μία καλή προκαταβολή!

Το Cygnet είναι ένα αυτοκίνητο πόλης με τα σήματα της Aston Martin! Βασίζεται στο Toyota iQ, με τους ανθρώπου της Aston Martin να τονίζουν πως μόνο κάποια μηχανικά μέρη είναι κοινά. Όλα τα υπόλοιπα είναι δια χειρός Aston Martin. Ο κινητήρας πάντως είναι ο γνώριμος 1,3lt της Toyota, απόδοσης 100PS.   
Κλείσιμο
Θυμίσουμε πως το Cygnet όταν πρωτοπαρουσιάστηκε έχει ως σκοπό να γίνει το δεύτερο, μικρό αυτοκίνητο των κατόχων Aston Martin. Αυτό αποφασίστηκε γιατί η εταιρία είδε πως το 1/3 των οδηγών Aston Martin έχουν και από ένα μικρό αυτοκίνητο για τις καθημερινές του μετακινήσεις, με lifestyle χαρακτήρα όπως είναι π.χ. ένα ΜΙΝΙ ή ένα Smart. Γιατί να μην μετακινούνται λοιπόν με ένα Cygnet;
Όμως οι καλές κριτικές που πήρε το μικρό στις εκθέσεις αυτοκινήτων το οδήγησαν σε μία πιο μαζική παραγωγή…




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης