Volvo: Στην Γενεύη ο αντίπαλος των A3 και Σειρά1

Volvo: Στην Γενεύη ο αντίπαλος των A3 και Σειρά1

H σουηδική εταιρεία είναι έτοιμη να εισβάλει στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback και να αντιμετωπίσει εμπορικά μοντέλα όπως τα Audi A3, Alfa Romeo Giulietta, BMW Σειρά1 κ.α. H βασική συνταγή είναι ουσιαστικά έτοιμη και το νέο μοντέλο της Volvo θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του S40, ενώ θα...

Volvo: Στην Γενεύη ο αντίπαλος των A3 και Σειρά1
H σουηδική εταιρεία είναι έτοιμη να εισβάλει στη δημοφιλή κατηγορία των μικρομεσαίων hatchback και να αντιμετωπίσει εμπορικά μοντέλα όπως τα Audi A3, Alfa Romeo Giulietta, BMW Σειρά1 κ.α.

H βασική συνταγή είναι ουσιαστικά έτοιμη και το νέο μοντέλο της Volvo θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του S40, ενώ θα τοποθετηθούν οι γνώριμοι turbo βενζινοκινητήρες των 1,6lt απόδοσης 150 και 180 PS, αλλά και το νέο diesel των 1,6lt απόδοσης 116PS, με την κατανάλωσή του να είναι κάτω των 5,0 lt/100km.

Η σχεδίαση του αμαξώματος θα διαθέτει στοιχεία από το S60 ενώ το πίσω μέρος θα φέρει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το XC60.
Οι πληροφορίες μας λένε πως το επερχόμενο μικρομεσαίο Volvo θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους το Καλοκαίρι, ενώ το μοντέλο θα παρουσιαστεί (σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας) στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.
Κλείσιμο
Σημειώστε δε πως η Volvo δε θα το παρουσιάσει σε πρωτότυπη έκδοση, αλλά θα αποκαλύψει το τελικό μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή!

Σημ. Στις φωτογραφίες το τελικό σχέδιο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης