AUTOPLUS… και πουθενά δεν κολλάς!

AUTOPLUS… και πουθενά δεν κολλάς!

Η AUTOPLUS σάς προσφέρει ασφάλεια τις λευκές μέρες του χειμώνα. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάνει επέλαση ο χιονιάς, η Autoplus σάς δίνει τη λύση που χρειάζεστε προτού βρεθείτε προ απροόπτου.

skoda

Διάλεξε από τώρα ένα από τα εννέα είδη σύγχρονων αλυσίδων χιονιού που ταιριάζουν στο αυτοκίνητό σου και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η AUTOPLUS. Έχουμε και λέμε:

 

Οι αλυσίδες Biathlon αγνοούν την αγριότητα του καιρού. Επειδή είναι χειμώνας και οι κίνδυνοι καραδοκούν, η Autoplus λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προφυλάσσοντας εσάς και την οικογένειά σας. Η Clack&Go New σφίγγει και κεντράρει μόνη της. Πρόκειται για μια αλυσίδα 9 mm που εξασφαλίζει μέχρι και 30% μείωση των κραδασμών. Διαθέτει υψηλής ποιότητας χάλυβα, χωρίς μάλιστα, τμήματα που μπορούν να γρατζουνίσουν τις ζάντες. Ο νέος μηχανισμός είναι εύκολος και γρήγορος στη χρήση, χάρη στη τεχνολογία Clack&Go η οποία έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

 

Η Clack&Go Pro-Tech διαθέτει πλαστικό προστατευτικό για τις ζάντες του αυτοκινήτου σας. Για όσους έχουν SUV ή αμιγώς τετρακίνητο υπάρχει και η Clack&Go SUV, ιδανική για τέτοιου τύπου οχήματα, με τέλεια εφαρμογή.  Δύο ακόμα τύποι αλυσίδων χιονιού είναι οι Klack&Go 9 Plus (κατασκευασμένη από σκληρό χάλυβα νικελίου-μαγγανίου και με ειδικό μέγεθος κρίκου στους συνδέσμους) και Rex TR (4x4) με συμπαγή σύνδεσμο τύπου «D», ιδανικό για αυτοκίνητα 4x4 αλλά και pick up.  Η Weisshtech από την άλλη, υιοθετεί εργονομική λαβή από καουτσούκ ενώ διαθέτει μηχανισμό με αυτόματο κλείδωμα, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 

Τέλος, υπάρχουν επίσης και οι Alpin Αυστρίας τόσο για συμβατικά όσο και για 4x4 αυτοκίνητα που σας κάνουν τη ζωή εύκολη όταν όλα τριγύρω μοιάζουν απροσπέλαστα. Αλλά και οι RUD compact TOP 10Η &   RUD CENTRAX  που καταπολεμά τον θόρυβο με τον καλύτερο τρόπο.  Καλό είναι να απευθύνεστε στους ειδικούς και να μην πειραματίζεστε σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, τόσο τη δική σας όσο και των δικών σας ανθρώπων...Η AUTOPLUS εγγυάται να σας πάει μακριά με τις αποτελεσματικότερες αλυσίδες χιονιού που δεν φοβούνται τον καιρό και τα δύσκολα και ολισθηρά οδοστρώματα. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απολαύσετε το χιόνι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό της AUTOPLUS και κερδίστε πλούσια δώρα 


Παραδοσιακές αλυσίδες

Χιονοκουβέρτες-Κατάλληλες μόνο για χιόνι και όχι για πάγο

Αλυσίδες από λάστιχο 

Ειδικά συστήματα 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης