Skoda Fabia i-con με 10.780 ευρώ

Skoda Fabia i-con με 10.780 ευρώ

Με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.000 κυβικών εκατοστών απόδοσης 75 ίππων, η Skoda Fabia i-con προσφέρεται σε νέα ελκυστική τιμή.

fabia1000

Πρόκειται για τη Fabia i-con, με τον κινητήρα 1.0 MPI 75PS, η οποία διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες εκδόσεις κυρίως λόγω του hi-tech χαρακτήρα της. Το κύριο στοιχείο εξοπλισμού που κάνει την έκδοση αυτή ξεχωριστή είναι τελευταίας τεχνολογίας σύστημα infotainment που αναβαθμίζει πλήρως το εσωτερικό του μοντέλου, με την άνεση και τις ευκολίες που προσφέρει.

Το συγκεκριμένο Multimedia σύστημα διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, τεχνολογίας LCD, μεγέθους 8 ιντσών. Μέσω της οθόνης, οδηγός και συνοδηγός μπορούν να χειριστούν πληθώρα λειτουργιών όπως: Σύστημα πλοήγησης με χάρτη Ελλάδας και ελληνικό menu με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης, Κάμερα οπισθοπορείας, Δυνατότητα σύνδεσης Mirror Link και Hot Spot με smartphone iOS και Android, Δυνατότητα download εφαρμογών από το Google Play store, Πρόσβαση και έλεγχο διαφόρων παραμέτρων του αυτοκινήτου, Υποστήριξη όλων των γνωστών τύπων video και audio αρχείων όπως mpeg4, jpg, H264, avi, mp4 με πρόσβαση από θύρα USB ή SD κάρτα & Ενσωματωμένο Bluetooth v4.0.

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η Fabia i-con όλα τα απαραίτητα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Το μοντέλο έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 10.780 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί πολύ εύκολα χάρη στο SKODA Clever Plan, με 119 ευρώ/μήνα, με 4 χρόνια εγγύηση, service, ασφάλιση και οδική βοήθεια.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης