H Lada λανσάρει τα Vesta SW & Vesta Cross

H Lada λανσάρει τα Vesta SW & Vesta Cross

Τα νέα Lada Vesta & Vesta SW Cross καταφθάνουν στην ευρωπαϊκή αγορά σε  τιμές που ξεκινούν από τα 11.990 ευρώ.

lada-vesta-sw-cross-3

Η ρωσική AvtoVAZ λανσάρει σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης δύο ακόμη μοντέλα, τα οποία προστέθηκαν πρόσφατα στην γκάμα της. Έτσι, μετά το Vesta Sedan, οι πιο πρακτικές εκδόσεις του αυτοκινήτου θα κάνουν την εμφάνισή τους και σε άλλες αγορές, αφού σε Γερμανία και Αυστρία έχει ήδη ξεκινήσει η εμπορική τους καριέρα.  

Kαι οι δύο εκδόσεις (station & crossover αμάξωμα) θα προσφέρονται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, με το κόστος να ξεκινά από τα 11.990 και 14.673 ευρώ αντίστοιχα.

Κάτω από το καπό των δύο αυτοκινήτων συναντούμε ένα 1.600άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης Euro6, με 106 άλογα και 148 Nm ροπής (η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 5 σχέσεων).

Κλείσιμο

Στην περίπτωση του Vesta SW η επιτάχυνση 0-100 ολοκληρώνεται σε 12,4 sec και η τελική ταχύτητα φτάνει στα 174 km/h (τα αντίστοιχα νούμερα για την cross version διαμορφώνονται σε 12,4 sec & 172 km/h αντίστοιχα). Επίσης, η μέση τιμή κατανάλωσης που υπόσχεται η Lada βρίσκεται στα 7,3 lt./100 km.  Tέλος να σημειώσουμε πως μόνο για την αγορά της Ρωσίας, τα Lada Vesta είναι διαθέσιμα και με έναν 1.800άρη κινητήρα βενζίνης 122 ίππων (προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων).

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης