Θέμα ημερών το μικρό SUV της Renault

Θέμα ημερών το μικρό SUV της Renault

Θέμα ημερών είναι η αποκάλυψη του μικρού crossover της Renault, το οποίο θα ονομάζεται Captur. Βασίζεται ως γνωστόν στο νέο Clio, με τα οποία μοιράζεται εξάλλου και αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία. Όπως ανακοίνωσε η Renault, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα μας αποκαλύψει ένα νέο μέλος της γκάμας της...

Θέμα ημερών το μικρό SUV της Renault
Θέμα ημερών είναι η αποκάλυψη του μικρού crossover της Renault, το οποίο θα ονομάζεται Captur. Βασίζεται ως γνωστόν στο νέο Clio, με τα οποία μοιράζεται εξάλλου και αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία. Όπως ανακοίνωσε η Renault, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα μας αποκαλύψει ένα νέο μέλος της γκάμας της, με την κωδική ονομασία J87.

Στη πρώτη αποσπασματική φωτογραφία που δημοσίευσε η Renault βλέπουμε το εμπρός μέρος του Captur, με τη μάσκα να είναι σχεδόν ίδια με αυτή του Clio, ενώ αλλάζουν τα φωτιστικά σώματα και ο προφυλακτήρας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το Captur αρχικά θα κυκλοφορήσει μόνο ως προσθιοκίνητο, με την έκδοση 4×4 να εξετάζεται για το μέλλον. Η λίστα των κινητήρων περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 0.9 TCe με τα 90 PS και τον 1.2 TCe με ισχύ 115 PS, καθώς και τα σύνολα diesel dCi, με 90 και 110 PS.



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης