Η Sportwagon Alfa Giulietta

Η Sportwagon Alfa Giulietta

Την station wagon έκδοση της Giulietta αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει η Alfa Romeo. Οι Ιταλοί θέλουν την συγκεκριμένη έκδοση για την εμπορική τους ναυαρχίδα, διεκδικώντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι  από το ένα τέταρτο της συνολικής πίτας των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη...

Η Sportwagon Alfa Giulietta
Την station wagon έκδοση της Giulietta αναμένεται σύντομα να παρουσιάσει η Alfa Romeo. Οι Ιταλοί θέλουν την συγκεκριμένη έκδοση για την εμπορική τους ναυαρχίδα, διεκδικώντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι  από το ένα τέταρτο της συνολικής πίτας των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη, που είναι τα station wagon αυτοκίνητα.
Η φωτογραφία που σας αποκαλύπτουμε σήμερα κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο και δείχνει πως θα είναι η Sportwagon Giulietta, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν αυτό είναι το τελικό σχέδιο της Ιταλίδας.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά της μέρη, η Alfa Romeo αναμένεται να τοποθετήσει στη βασική έκδοση τον  Multiair υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.4 λίτρων απόδοσης 170 PS, ενώ θα υπάρχει στη γκάμα και ο 1.8 λίτρων με 203 PS.
Στους diesel, θα υπάρχουν πολλές επιλογές JTDM με απόδοση που κυμαίνεται από 104 PS έως 200 PS.
Κλείσιμο
Οι προσδοκίες πάντως των Ιταλών για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι μεγάλες, μετά την εμπορική επιτυχία της 159 Sportwagon, που αναμφίβολα ήταν ένα από τα ωραιότερα station wagon αυτοκίνητα που έχουν παρουσιαστεί, έστω και αν οι εσωτερικοί του χώροι δε δικαιολογούσαν τη συγκεκριμένη έκδοση…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης