H Alfa Giulia θα είναι οικογενειακό αυτοκίνητο

H Alfa Giulia θα είναι οικογενειακό αυτοκίνητο

Μπορεί κατά καιρούς διάφοροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές να παρουσιάζουν προτάσεις για το πώς φαντάζονται την επόμενη Alfa Giulia, όπως του Γάλλου σχεδιαστή Vincent Montreuil (κάτω φωτογραφία). Ομως οι πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η νέα Ιταλίδα θα είναι ένα...

H Alfa Giulia θα είναι οικογενειακό αυτοκίνητο
Μπορεί κατά καιρούς διάφοροι ανεξάρτητοι σχεδιαστές να παρουσιάζουν προτάσεις για το πώς φαντάζονται την επόμενη Alfa Giulia, όπως του Γάλλου σχεδιαστή Vincent Montreuil (κάτω φωτογραφία).
Ομως οι πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η νέα Ιταλίδα θα είναι ένα sport οικογενειακό αυτοκίνητο, βασισμένη στην Giulietta και θα αντικαταστήσει την 159.
Από εκεί και πέρα, η Alfa Romeo Guilia αναμένεται να διαθέτει τον  Multiair υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.4 λίτρων απόδοσης 170 PS, ενώ θα υπάρχει στη γκάμα και ο 1.8 λίτρων με 203 PS.
 Σε ότι αφορά τους diesel, θα υπάρχουν πολλές επιλογές JTDM με απόδοση που κυμαίνεται από 104 PS έως 200 PS.
H έκδοση Quadrifoglio Verde, φημολογείται ότι θα διαθέτει μία  τροποποιημένη έκδοση του V6 Pentastar κινητήρα της Chrysler. Αυτός θα είναι 3.3 λίτρων (αντί των  3.6 λίτρων) θα διαθέτει MultiAir τεχνολογία και θα αποδίδει 300 PS.
Βέβαια δεν θα ξαφνιάσει, αν οι Ιταλοί επιλέξουν για την έκδοση Quadrifoglio Verde τον turbo 1,8lt κινητήρα απόδοσης, περίπου, 240 PS…

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης