Η Opel αρίστευσε στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων

Η Opel αρίστευσε στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων

Η εντυπωσιακή φετινή πορεία της Opel στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου δεν αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός. Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν την γερμανική εταιρία στην κορυφή;

Mokka

Η Opel είναι αναμφίβολα μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρίες αυτοκινήτου στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το αποδεικνύουν περίτρανα οι αριθμοί και τα επιτεύγματα των καταξιωμένων μοντέλων της.

Η Opel έχει αυτό το μοναδικό χάρισμα να ακουμπά στην ψυχή των Ελλήνων αγοραστών και να τους προσφέρει μοντέλα που καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, μετά και τα αποτελέσματα Μαρτίου, το Corsa αποτελεί το No1 αυτοκίνητο στην ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Αυτό οφείλεται τόσο στη γερμανική ποιότητα κατασκευής και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, όσο και στην πρακτικότητα και την ολοκληρωμένη γκάμα του Corsa, που το καθιστούν ικανό να καλύψει ακόμα και τις ανάγκες μιας οικογένειας ως το μοναδικό της αυτοκίνητο.

Επίσης, το Corsa-e με αυτονομία έως 353 χιλιόμετρα είναι πρώτο σε ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως η Opel είναι 2η συνολικά στην ελληνική αγορά σε επίπεδο τριμήνου, με μια σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς, αλλά και του συνολικού αριθμού ταξινομήσεων.

Ούτε βέβαια πως η Opel κατέχει την 1η θέση σε ταξινομήσεις ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων (LCV). Σημαντικά επιτεύγματα που αποδεικνύουν έμπρακτα την αφοσίωση του καταναλωτικού κοινού στα προηγμένα σε ποιότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση μοντέλα της.

Δεν είναι όμως μόνο το χαρισματικό Corsa που διακρίνεται για την εμπορική του επιτυχία. Το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού έχει προσελκύσει και η ολοκληρωμένη γκάμα των SUV της Opel.

Με γερμανικό DNA, τολμηρή σχεδίαση και κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες τα Mokka, Crossland και Grandland μπορούν να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη των υποψήφιων αγοραστών.

Τώρα, η απόκτηση ενός μοντέλου Opel γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, χάρη στο προνομιακό πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής για όλους που προσφέρει η γερμανική εταιρία. Η Opel καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια επίσημη έκθεση Opel, όπου θα λάβουν μια ανταγωνιστική προσφορά για το μεταχειρισμένο τους αυτοκίνητο, η οποία υπερβαίνει σημαντικά την εμπορική αξία του παλιού αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη είναι σημαντικό και μπορεί να φτάσει έως και τις 2.700 ευρώ, ανάλογα βέβαια με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί. Το πρόγραμμα ισχύει έως τις 30 Απριλίου 2023. Πλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον αστάθειας που υπάρχει στην αγορά.

Σημειώστε επίσης πως όλα τα μοντέλα Opel, συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, κάτι που αποδεικνύει στην πράξη την εμπιστοσύνη του Γερμανού κατασκευαστή στα προϊόντα του. Η Opel με αυτή την εμπορική πρόταση παρέχει στους υποψήφιους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν ακόμα πιο εύκολα το Opel της επιλογής τους.

Εκείνους που αποδεδειγμένα έχουν διαχρονικά στην καρδιά τους την Opel, κάτι που αποδεικνύουν περίτρανα και τα κορυφαία εμπορικά αποτελέσματα της εταιρίας στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης