Νέες πληροφορίες για το coupe των Subaru/Toyota

Νέες πληροφορίες για το coupe των Subaru/Toyota

Στα τέλη του χρόνου τελικά θα δούμε το πολύ αναμενόμενο coupe των Toyota και Subaru. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εταιρείες που συνεργάζονται στενά στην εξέλιξη του μοντέλου, συμφώνησαν να γίνει η πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου τον...

Νέες πληροφορίες για το coupe των Subaru/Toyota
Στα τέλη του χρόνου τελικά θα δούμε το πολύ αναμενόμενο coupe των Toyota και Subaru. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο εταιρείες που συνεργάζονται στενά στην εξέλιξη του μοντέλου, συμφώνησαν να γίνει η πρώτη παρουσίαση του αυτοκινήτου τον Δεκέμβριο στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, με την Toyota να ξεκινάει δύο μήνες μετά την παραγωγή και η Subaru περίπου τέσσερις μήνες αργότερα.

Οι δύο Ιαπωνικές εταιρείες που συνεργάστηκαν και στην εξέλιξη του Trezia για την Subaru και του Verso –S για την Toyota, θα ολοκληρώσουν το έργο τους στα τέλη του χρόνου και αμέσως μετά, η κοινή εργασιακή ομάδα θα χωριστεί, οδεύοντας η κάθε μία στο εργοστάσιό της , ώστε να ολοκληρώσει τον τελικό σχεδιασμό του coupe, ο οποίος θα διαφέρει για κάθε εταιρεία.

Κλείσιμο
Από εκεί και πέρα, και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, το πλαίσιο θα είναι της Toyota και θα προέρχεται από την Lexus.  Με λίγα λόγια το coupe θα είναι πισωκίνητο και όχι τετρακίνητο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.
Ο κινητήρα θα είναι της Subaru και πιο συγκεκριμένα θα είναι ο ολοκαίνουργιος 2λιτρος boxer, ο οποίος, παρότι θα είναι ατμοσφαιρικός, θα αποδίδει σχεδόν 200 ίππους!

Μάλιστα οι άνθρωποι της Subaru αναφέρουν ότι ο κινητήρας αυτός θα εντυπωσιάσει τόσο από τη δύναμη του, όσο και από τη χαμηλή του κατανάλωση/εκπομπή ρύπων, ενώ ήδη η Subaru συζητάει και με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες ώστε να τον πουλήσει, όπως για παράδειγμα είναι η Saab…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης