Έρευνα DS: Ένας στους τέσσερις θέλει να αγοράσει premium

Έρευνα DS: Ένας στους τέσσερις θέλει να αγοράσει premium

Παρά τις δυσκολίες που έχει επιβάλλει με βίαιο τρόπο η πανδημία σε παγκόσμια κλίμακα, η DS χρηματοδότησε μια έρευνα βάσει τις οποίας προκύπτει πως το 24,2% του κοινού που συμμετείχε στη Βρετανία, θα προχωρούσε σε αγορά premium μοντέλου μέσα στον επόμενο χρόνο.

DS7CROSSBACKE-TENSE
Το 60% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η τιμή είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς premium αυτοκινήτου. Οι Γαλλικές μάρκες βγαίνουν στην κορυφή της λίστας με τα premium μοντέλα που έχουν τη μεγαλύτερη δημοτικότητα στη Βρετανία. Επίσης, το ένα τρίτο των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι το Παρίσι είναι η πιο κομψή πρωτεύουσα στον κόσμο. Αυτά είναι μερικά από τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την αποκλειστική έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της DS Automobiles. Από την έρευνα αυτή, προκύπτει πως παρά τις προκλήσεις του 2020 και την πανδημία του Covid-19, σχεδόν το ένα τέταρτο του κοινού στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθεί να θεωρεί πολύ πιθανή την πραγματοποίηση αγοράς κάποιου premium μοντέλου μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 60% των ερωτηθέντων ανέφερε την τιμή ως τον πιο σημαντικό παράγοντα για την τελική επιλογή, καθώς επίσης πως εξετάζει κι άλλες παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν (42%), της επωνυμίας (39%) και της φήμης του προϊόντος (39%). Επίσης, προκύπτει πως και η προέλευση είναι εξίσου σημαντική για την τελική επιλογή.  Ο επικεφαλής προϊόντων της DS AutomobilesVince Clisham, δήλωσε: «Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Παρίσι έχει ψηφιστεί ως η πιο κομψή πρωτεύουσα από το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς είναι γνωστό για την παραγωγή των καλύτερων προϊόντων premium, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα, μόδα, καλλυντικά ή κοσμήματα. Κάθε μοντέλο DS που παράγουμε είναι κατασκευασμένο με γνώμονα το γαλλικό savoir-faire, πράγμα που σημαίνει ότι από τον τρόπο με τον οποίο έχει σχεδιαστεί το αυτοκίνητο, έως το τελικό προϊόν, είναι όλα με μια σχεδιασμένα με γνώμονα το να προσφέρουμε στους πελάτες μας την απόλυτη οδηγική εμπειρία».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης