Τον Σεπτέμβριο το πισωκίνητο coupe της Subaru

Τον Σεπτέμβριο το πισωκίνητο coupe της Subaru

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Subaru θα αποκαλύψει για πρώτη φορά στο κοινό το πολυαναμενώμενο coupe μοντέλο της στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Θυμίζουμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει εδώ και δύο χρόνια περίπου ένα δυναμικό, πισωκίνητο coupe, μαζί με..

Ηρθε η ώρα του coupe των Subaru, Toyota
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Subaru θα αποκαλύψει για πρώτη φορά στο κοινό το πολυαναμενώμενο coupe μοντέλο της στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.
Θυμίζουμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία εξελίσσει εδώ και δύο χρόνια περίπου ένα δυναμικό, πισωκίνητο coupe, μαζί με την Toyota, με τη διαφορά ότι η Subaru έχει αναλάβει πάνω του 70% των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου.

Το coupe θα βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα, ενώ θα διαθέτει σίγουρα ένα νέο δίλιτρος boxer κινητήρα, ο οποίος έχει εξελιχθεί από την Subaru και θα αποδίδει 150P PS. Ωστόσο, φήμες αναφέρουν πως θα υπάρχει και έκδοση με απόδοση 200 PS.
Το αυτοκίνητο θα είναι διάταξης 2+2 θέσεων. Το μήκος του θα είναι λίγο πάνω από τα τέσσερα μέτρα και θα είναι πισωκίνητο. 
Σύντομα θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης