Γκραν πρι - καλλιστεία στη Ρωσία

Γκραν πρι - καλλιστεία στη Ρωσία

Μια Playmate και δεκάδες καλλονές στο grid του σημερινού αγώνα της F1 -  Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ετοιμασίες για το γκραν πρι και τις αιθέριες υπάρξεις που θα πλαισιώσουν την αγωνιστική δράση...

Γκραν πρι - καλλιστεία στη Ρωσία
Με τον Λιούις Χάμιλτον στην pole position και βαριά τη σκιά από τον τραυματισμό του Ζουλ Μπιανκί, στον αμέσως προηγούμενο αγώνα της Ιαπωνίας, διεξάγεται σήμερα Κυριακή ο 16ος αγώνας από το καλεντάρι της Φόρμουλα Ένα.

Η F1 επιστρέφει φέτος στη Ρωσία και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο λιμάνι και στους γύρω από αυτούς δρόμους του Σότσι, της πόλης εκείνης που καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς φέτο αποτελεί την πρωταγωνίστρια και την “πρέσβειρα” της Ρωσίας στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Μην ξεχνάμε πως στο Σότσι διεξήχθησαν και οι φετινοί Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες...

Η F1 επέλεξε να πάει στο Σότσι, το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Ρώσικο θέρετρο, για καθαρά εμπορικούς. Η Ρώσικη αγορά είναι πολύ σημαντική για τους κατασκευαστές αυτοκινήτων αλλά και ελαστικών. Επιπλέον είναι μια αγορά στην οποία όλοι οι χορηγοί θέλουν προβολή γιατί οι εταιρείες ποντάρουν εκεί όπου υπάρχει μεγάλος πλούτος. Ταυτόχρονα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αγκαλιάζει με θέρμη κάθε πρωτοβουλία που μπορεί να διαφημίσει τη χώρα του διεθνώς, ιδίως όταν συνδέεται με εκδηλώσεις ευμάρειας και οικονομικής ισχύος. Κάπως έτσι εξάλλου έκλεισε η συμφωνία για το Ρωσικό GP, ήδη από τον Οκτώβριο του 2010, μεταξύ του προέδρου Πούτιν και του ισχυρού άνδρα της F1 Μπέρνι Έκλεστοουν.
Κλείσιμο



Ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας το Σότσι κατακλύστηκε από το προσωπικό των ομάδων του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος στον κόσμο, αλλά και από δεκάδες αιθέριες υπάρξεις. Ο λόγος για τις καλλονές που είθισται να 'στολίζουν' με την παρουσία τους τα πάντοκς, το γκριντ και τα πιτς κάθε αγώνα της F1. Το γεγονός πως αυτός ο γύρος διεξάγεται στη Ρωσία πάντως έκανε πιο δύσκολη την επιλογή των κατάλληλων κοριτσιών για να πλαισιώσουν τις “έμπειρες” κοπέλες της Bavaria που είχαν αναλάβει ρόλο grid girls κατά τη διάρκεια αγώνα επίδειξης στους δρόμους της Μόσχας το 2010.

Είναι ενδεικτικό πως επικεφαλής της ομάδας των ρωσίδων καλλονών-grid girls βρίσκεται μια πρώην Playmate της χρονιάς, η πιο όμορφη κοπέλα του Playboy για το 2005...






Aρκετές από τις αιθέριες υπάρξεις που στολίζουν με την παρουσία τους τα γκριντ και τα πιτς στο Σότσι έχουν πρότερη εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις.









Οι κοπέλες που θα βρίσκονται στο γκριντ, στο γκραν πρι του Σότσι, είναι πραγματικές κούκλες. Για του λόγου το αληθές, ιδού μια παρέα με επικεφαλής (δεύτερη από δεξιά) την Olga Urashova, η οποία είχε αναδειχθεί το 2005 Playmate της χρονιάς στο σχετικό διαγωνισμό του Playboy !


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης