Μάσα: Ο Χάμιλτον πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά!

Μάσα: Ο Χάμιλτον πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά!

Η φετινή κόντρα των δυο πιλότων είχε συνέχεια στην Ιαπωνία όταν ο Βρετανός με την McLaren στρίμωξε άσχημα στα φρένα για το Casio Triangle το Βραζιλιάνο με τη Ferrari που εκείνη τη στιγμή ήταν ταχύτερος και πίεζε να προσπεράσει.

Μάσα: Ο Χάμιλτον πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά!
Η κόντρα των δυο πιλότων είχε συνέχεια στην Ιαπωνία όταν ο Βρετανός με την McLaren στρίμωξε άσχημα στα φρένα για το Casio Triangle το Βραζιλιάνο με τη Ferrari που εκείνη τη στιγμή ήταν ταχύτερος και πίεζε να προσπεράσει.

Ο Μάσα έκανε πολύ άσχημο αγώνα χτες στη Σουζούκα, εκκίνησε 4ος και τερμάτισε 7ος μπροστά από τον Σέρτζιο Πέρεζ που εκκίνησε 17ος και έφτασε μέχρι την 8η θέση. Ο ρυθμός της F150 επηρεάστηκε από τη σύγκρουση καθότι έσπασε ένα μικρό κομμάτι της εμπρός αεροτομής.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στη σύγκρουση ο Χάμιλτον είπε:
«Οι καθρέπτες μου δονούνταν τόσο πολύ στην ευθεία που δεν μπορούσα να δω τίποτα, δεν ήξερα ότι βρίσκονταν εκεί. Πιθανόν να μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα, εγώ γενικά δεν έχω πρόβλημα μαζί του».

Ο Μάσα ήταν έξαλλος:
«Δε με νοιάζει τι λέει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ενέργειά του. Ήταν πολύ αργός και κρατήθηκε δεξιά. Ήμουν πιο γρήγορος και πήρα την αριστερή γραμμή φρενάροντας. Παρέμεινε στη γραμμή μου με στρίμωξε και ακουμπήσαμε. Δεν έχω κάτι άλλο να πω ούτε μ’ ενδιαφέρει τι λέει. Με ενδιαφέρει τι λέει και τι σκοπεύει να πράξει γι’ αυτό η FIA. Έχουν επιβάλλει ποινές για πιο ασήμαντα πράγματα φέτος τώρα όμως δεν έβαλαν ποινή. Δημιουργεί συνέχεια προβλήματα. Η FIA πρέπει να το φροντίσει».

Ο Μάσα αναφερόμενος στο διάλογο αντέδρασε αρνητικά: «Όχι, δεν πρόκειται να μάθει. Επιπλέον δε με νοιάζει. Αγωνίζομαι μ’ όλους τους πιλότους με τον ίδιο τρόπο. Του έδωσα την ευκαιρία να μιλήσουμε και την πέταξε. Ότι έχω να πω θα το πω με τον αλυτάρχη της FIA».

Θυμίζουμε ότι οι Μάσα και Χάμιλτον έχουν συγκρουστεί ξανά στο Μονακό και στη Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης