Ο Μάσα δεν ασχολείται άλλο με τον Χάμιλτον

Ο Μάσα δεν ασχολείται άλλο με τον Χάμιλτον

Είναι βέβαιο ότι τα λεγόμενα του μηχανικού αγώνα του Βραζιλιάνου, Ρόμπ Σμέντλεϊ έχουν ανάψει φωτιές αλλά στη Ferrari προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Ο Βρετανός μηχανικός ακούστηκε να λέει στο Μάσα ενώ ο Χάμιλτον ήταν πίσω του: «Κράτα τον όσο μπορείς και κατέστρεψε του τον αγώνα».«Κράτα τον όσο μπορείς και κατέστρεψε του τον αγώνα»...

Ο Μάσα δεν ασχολείται άλλο με τον Χάμιλτον
Είναι βέβαιο ότι τα λεγόμενα του μηχανικού αγώνα του Βραζιλιάνου, Ρόμπ Σμέντλεϊ έχουν ανάψει φωτιές αλλά στη Ferrari προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

Ο Βρετανός μηχανικός ακούστηκε να λέει στο Μάσα ενώ ο Χάμιλτον ήταν πίσω του: «Κράτα τον όσο μπορείς και κατέστρεψε του τον αγώνα».
Η πρώτη αντίδραση της Ιταλικής ομάδας προήρθε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Οι κόκκινοι κάνουν λόγο για λόγια άνευ ουσίας: «Ο μηχανικός του Μάσα πάνω στην έξαψη της στιγμής χρησιμοποίησε τη λέξη κατέστρεψε. Δεν ήταν η πλέον ενδεδειγμένη αλλά φυσικά δεν κυριολεκτούσε».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος οδηγός της Ferrari δήλωσε: «Δεν αρνούμαι όσα είπε ο Ρομπ. Απλά δεν έχουν σχέση με την επαφή με το Χάμιλτον. Πρόκειται για γεγονότα άσχετα που απείχαν χρονικά. Νομίζω ότι θα βρούμε τρόπο με το Λιούις να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτό. Ότι συμβαίνει στην πίστα μένει στην πίστα» κατέληξε ο Βραζιλιάνος που δείχνει να έχει επικεντρώσει ήδη την προσοχή του στο Ιαπωνικό GP.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης