Αλόνσο: Η τελευταία ελπίδα

Αλόνσο: Η τελευταία ελπίδα

Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παρότι βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και απέχει 99 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φέτελ αρνείται να δεχτεί ότι η υπόθεση τίτλος έχει λάβει οριστικά τέλος γι’ αυτόν και θέτει το Σίλβερστον σαν τον αγώνα κλειδί...

Αλόνσο: Η τελευταία ελπίδα
Ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παρότι βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και απέχει 99 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φέτελ αρνείται να δεχτεί ότι η υπόθεση τίτλος έχει λάβει οριστικά τέλος γι’ αυτόν και θέτει το Σίλβερστον σαν τον αγώνα κλειδί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μιλώντας σχετικά χτες στους δημοσιογράφους ο Αλόνσο τόνισε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε αν η McLaren ή εμείς θα παρουσιάσουμε  μια σημαντική βελτίωση για το μονοθέσιο τους ώστε να κοντράρουμε τη Red Bull. Μέχρι τώρα έχουν κυριαρχήσει με άνεση. Μετά από οχτώ αγώνες ο Φέτελ θα μπορούσε να έχει πάρει ισάριθμες νίκες. Δεν τα κατάφερε γιατί έκανε δυο λάθη σε Κίνα και Καναδά. Είναι σε μια θέση ισχύος που είχαμε να δούμε από το 2004 και την εποχή του Μ.Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε αν δεν βελτιώσουμε θεαματικά το δικό μας μονοθέσιο. Αν ανατραπεί αυτή η κατάσταση εδώ στο Σίλβερστον τότε μπορεί να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για τη συνέχεια. Βέβαια είναι αλήθεια ότι για να βρεθούμε ξανά στο κυνήγι του τίτλου δεν αρκούν μόνο οι νίκες θα χρειαστούν και ατυχίες – λάθη από την πλευρά του Φέτελ. Εμείς βέβαια πρέπει να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

Από την πλευρά του ο έτερος πιλότος της Ferrari, Φελίπε Μάσα δείχνει πιο συγκαταβατικός τονίζοντας ότι δεν γίνονται θαύματα στη F1 και ότι μια θεαματική βελτίωση του μονοθεσίου φέτος θα αποτελέσει την καλύτερη παρακαταθήκη για το 2012.
Κλείσιμο

Ο Αλόνσο περπατά χτες στην πίστα του Σίλβερστον με τον αρχιμηχανικό του Αντρέα Στέλλα και τον Φαμπρίτσιο Μπόρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης