Ηλεκτρική Porsche Macan το 2022

Ηλεκτρική Porsche Macan το 2022

Με την ηλεκτρική έκδοση της Macan, η Porsche συνεχίζει την μετάβασή της στη νέα εποχή. Οι δοκιμές για το μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2022 στις αγορές, συνεχίζονται.

 

macan-2018-porsche-ag-1551190942

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής Macan. Ωστόσο, μην σας ξεγελούν οι φωτογραφίες που δείχνουν μια –οπτικά- κοινή Macan. Το πρωτότυπο που «συνελήφθη» να δοκιμάζεται σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, είναι η νέα ηλεκτρική Macan, για την εξέλιξη της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα PPE (Premium Platform Electric) που έχει εξελιχθεί από κοινού με την Audi.

Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, υποστηρίζεται η χρήση τεχνολογίας 800 volt και τα μοντέλα που τη χρησιμοποιούν, θα μπορούν να έχουν σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης, καθώς επίσης και αερανάρτητη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.  Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής από την εταιρεία, κάνουν λόγο για πιθανή αισθητική διαφοροποίηση της ηλεκτρικής έκδοσης της Macan, μια και στη γκάμα θα παραμείνουν κάποιες εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης