Μια BMW X3 M που απειλεί τα supercar

Μια BMW X3 M που απειλεί τα supercar

Για όσους θεωρούν πως η εργοστασιακή απόδοση της BMW X3 M δεν είναι αρκετή ο βελτιωτικός οίκος Dahler παρουσίασε ένα πακέτο αναβάθμισης του κινητήρα ανεβάζοντας την ισχύ στους 610 ίππους.

2020-bmw-x3-m457654323456
Η νέα BMW X3 M είναι ένα από τα πιο γρήγορα και οδηγικά απολαυστικά SUV που μπορείς να σκεφτείς σήμερα. Ωστόσο υπάρχει κοινό που ίσως να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένο με τις επιδόσεις από τους 480 ίππους του τρίλιτρου εξακύλινδρο κινητήρα της.

Γι’αυτό ακριβώς το κοινό ο οίκος Dahler παρουσίασε ένα πακέτο αναβάθμισης του κινητήρα της X3 M το οποίο προσφέρει μια εντυπωσιακή αύξηση της απόδοσης σε επίπεδο που πλέον αγγίζει το πεδίο των supercar. Συγκεκριμένα η βελτίωση της Dahler (η οποία είναι διαθέσιμη και για την δίδυμη X4 M) ανεβάζει την ισχύ στους 610 ίππους και την ροπή από τα εργοστασιακά 61,2 χλγμ. στα 71,4 χλγμ.

Παράλληλα με την βελτίωση της απόδοσης η Dahler αφαιρεί και τον περιοριστή ταχύτητας επιτρέποντας έτσι στην Χ3 Μ να φθάνει άνετα πλέον τα 300 χλμ./ώρα. Προς το παρόν το πακέτο αναβάθμισης συνοδεύεται από νέα εξάτμιση με πιο ελεύθερο ήχο καθώς και από μεγαλύτερες ζάντες 21 και 22 ιντσών ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος ανακοίνωσε πως πολύ σύντομα θα παρουσιάσει και το 2ο στάδιο της βελτίωσης το οποίο θα βελτιώνει ακόμα περισσότερο την απόδοση ενώ θα συνοδεύεται και από πακέτο βελτίωσης της ανάρτησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης