Ηλεκτρικό μικρό SUV για τη Hyundai...

Ηλεκτρικό μικρό SUV για τη Hyundai...

Η γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της Hyundai θα εμπλουτιστεί με ένα νέο μικρό SUV που θα παρουσιαστεί το 2021 και θα βασίζεται σε νέα πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα.

acf105c4-2019-hyundai-kona-electric4567654harpi1000_2
Οι φήμες σχετικά με ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai έρχονται από την Κορέα, όπου σύμφωνα με την BusinessKorea η εταιρία μέσα στο 2021 θα παρουσιάσει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μικρό SUV.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ HYUNDAI


Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και σήμερα στη γκάμα της Hyundai, καθώς αυτό το κομμάτι της αγοράς καλύπτεται από το Kona Electric. Ωστόσο το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στην γνωστή, συμβατική πλατφόρμα ICE, ενώ το νέο μοντέλο θα χτιστεί επάνω σε μια εντελώς νέα και εξελιγμένη αποκλειστικά για ηλεκτρικά μοντέλα πλατφόρμα η οποία θα ονομάζεται Electric-Global Modular Platform (E-GMP).





Σύμφωνα με τις αναφορές το νέο SUV θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το Kona ενώ πιθανολογείται πως η αυτονομία του θα αγγίζει τα 450 χιλιόμετρα. Πάντως αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση σχετικά με αυτή τη φήμη είναι δεδομένο πως η Hyundai έχει χαράξει μια αρκετά επιθετική πολιτική σε ότι αφορά τα ηλεκτρικά οχήματα.

Άλλωστε πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συνεργασία της με την Rimac για την από κοινού εξέλιξη ενός sports car που θα παρουσιαστεί κάτω από την σκεπή του τμήματος υψηλών επιδόσεων Ν Division.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης