Η Porsche Taycan στην Κίνα

Η Porsche Taycan στην Κίνα

Το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό supercar της Porsche, η Taycan βρέθηκε στην Κίνα, πρώτο σταθμό στην παγκόσμια περιοδεία της, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

190702124806_e3d8933d-porsche-taycan-china-03-chariatis-1000a
Η εμφάνιση στην πολυπληθέστερη χώρα της Γης είναι και η πρώτη από τις τρεις συνολικά που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, καθώς θα ακολουθήσουν η Μ. Βρετανία και οι ΗΠΑ. Σε κάθε μία από αυτές η Porsche Taycan θα διαθέτει και το ανάλογο γραφικό σχέδιο στην οροφή, όπως για παράδειγμα τον κινέζικο δράκο. Η εμφάνιση της Taycan στην Κίνα, πάντα σε πρωτότυπη μορφή, πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Σαγκάης και πιο συγκεκριμένα στην έδρα του Experience Center της γερμανικής φίρμας. Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Li Chao, ο οποίος συμμετέχει στο Ενιαίο πρωτάθλημα Carrera Cup Ασίας, ο οποίος μετά τους πρώτους γύρους που πραγματοποίησε δήλωσε ενθουσιασμένος: «Με σπορ αίσθηση, αλλά και εκπληκτικά επίπεδα άνεσης, το πλαίσιο της Taycan καλύπτει ένα ευρύ φάσμα και καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες του οδηγού. Εκτός από το χαμηλό κέντρο βάρους και το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης του πίσω άξονα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο ιδανικό ζύγισμα του αυτοκινήτου».

Η Porsche έχει ήδη ανακοινώσει ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της Taycan, όπως τις επιδόσεις της, που θα είναι άκρως δελεαστικές (0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα, 0-200 km/h σε λιγότερο από 12,0 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 km/h). Να αναφέρουμε ότι η επόμενη εμφάνιση στο κοινό της Taycan θα γίνει κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Γκούντγουντ, όπου και θα συμμετέχει στην διάσημη ανάβαση, με τον Mark Webber πίσω από το τιμόνι, ενώ η τουρνέ τελειώνει στη Νέα Υόρκη, με τον Neel Jani να αναλαμβάνει δράση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης