H BMW Μ εξετάζει το ενδεχόμενο παραγωγής αποκλειστικών μοντέλων

H BMW Μ εξετάζει το ενδεχόμενο παραγωγής αποκλειστικών μοντέλων

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει την BMW να βρίσκεται κοντά στην απόφαση της παραγωγής αποκλειστικών μοντέλων από το τμήμα Μ, στα πρότυπα της αντιπάλου Mercedes-AMG

2015-bmw-3-0-csl-hommage-3-0-csl345654harpi1000_2
Η γνωστή αντιπαλότητα των μεγάλων γερμανών κατασκευαστών φαίνεται πως θα επεκταθεί και στο κομμάτι των πιο εξωτικών κατασκευών. Έτσι λοιπόν όλα δείχνουν πως η BMW ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια σειρά ειδικών μοντέλων με την σφραγίδα του τμήματος Μ, στα πρότυπα των αντίστοιχων δημιουργιών της Mercedes-AMG.
Η σχετική φημολογία άρχισε να φουντώνει μετά και από πρόσφατες δηλώσεις του αφεντικού της BMW M, Markus Flasch πως η γκάμα των μοντέλων Μ θα επεκταθεί με την προσθήκη κάποιων αρκετά πικάντικων μοντέλων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Flasch τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα αποτελούν αναβαθμισμένες εκδόσεις της υπάρχουσας γκάμας της BMW αλλά αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται αποκλειστικά ως μοντέλα Μ.

Βέβαια είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να έχουν οριστικοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα και το τεχνολογικό υπόβαθρο των συγκεκριμένων μοντέλων όπως για παράδειγμα εάν θα έχουν συμβατικούς κινητήρες ή εάν θα πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα συγκεκριμένα μοντέλα θα συνδυάζουν σε υπερθετικό βαθμό τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τόσο την BMW όσο και τα μοντέλα Μ σε επίπεδο ποιότητας, πολυτέλειας, ακρίβειας και επιδόσεων.
Κλείσιμο
Με αυτό τον τρόπο η BMW Μ θα μπορεί να κοντράρει την Mercedes-AMG και την δίθυρη και τετράθυρη GT όπως και πιθανά μελλοντικά μοντέλα αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης