Tα εντυπωσιακά πρωτότυπα της Jeep

Tα εντυπωσιακά πρωτότυπα της Jeep

Mε 7 νέα πρωτότυπα μοντέλα θα εμφανιστεί η Jeep στο καθιερωμένο «Easter Jeep Safari», το οποίο διεξάγεται κάθε Πάσχα στη Μοαμπ της Γιούτα.

Tα εντυπωσιακά πρωτότυπα της Jeep
Αρχικά, το 4SPEED, το οποίο παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφορά μια διαφορετική έκδοση του νέου Wrangler που δίνει έμφαση στην μείωση του βάρους και στην extreme εμφάνιση. Σύμφωνα με την Jeep έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος και διάφορα μέρη έχουν αντικατασταθεί από αλουμίνιο.

Παράλληλα, το roll cage και τα εντυπωσιακά ζαντολάστιχα της BF Goodrich τονίζουν τον διαφορετικό χαρακτήρα του μοντέλου. Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα πρωτότυπα που έρχονται να τονίσουν τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα των μοντέλων της Jeep. 

Από τα εκθέματα της Jeep δεν λείψει-φυσικά-και το δημοφιλές Renegade, καθώς θα κάνει αισθητή την παρουσία του ως B-Ute concept. Τέλος, το πρωτότυπο Wagoneer Roadtrip θα βασιστεί στο αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής του 1965 ώστε να μας υπενθυμίσει τη μεγάλη ιστορίας της φίρμας στα εκτός δρόμου αυτοκίνητα. 


Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης