Η Polestar αυξάνει την παραγωγή της

Η Polestar αυξάνει την παραγωγή της

Η Polestar, η ανεξάρτητη μάρκα της Volvo που ξεκίνησε πρόσφατα προκειμένου να προσφέρει τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα υψηλής απόδοσης του ομίλου, εξετάζει ήδη πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της αύξησης της παραγωγής, μάλιστα με το ντεμπούτο του πρώτου μοντέλου της, του Polestar 1.

Η Polestar αυξάνει την παραγωγή της
Από τον περασμένο Οκτώβριο, περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νέο Polestar 1. Η προσθήκη υβριδικού coupe 600 ίππων με (ηλεκτρική) αυτονομία μόνο 150 km. Αναμένεται να κοστίζει μεταξύ 130.000 και 150.000 ευρώ.

Επί του παρόντος, η Volvo σχεδιάζει να κατασκευάσει 500 μονάδες του Polestar 1 ένα χρόνο επιπλέον από τα συνολικά τρία χρόνια που είχε αρχικά σχεδιάσει, που αλλού, στο νέο εργοστάσιο της στο Chengdu της Κίνας. "
Εξετάζουμε αν θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερο όγκο από 500 μονάδες ετησίως. Το ελέγχουμε αυτό", δήλωσε ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar. "
Νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να πάμε σε δύο βάρδιες”.

Κλείσιμο
Το εργοστάσιο του Chengdu δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του τρέχοντος έτους. Θα χρειαστεί να φτάσουμε μέχρι τα μέσα του 2019 έως ότου το Polestar 1 ενταχθεί στην γραμμή παραγωγής. Αυτό που κάνει το αυτοκίνητο πρόκληση, είναι το γεγονός πως θα αποτελεί το πρώτο μοντέλο της Volvo με αμάξωμα από ανθρακονήματα.

"
Έχουμε μεγάλο σεβασμό μπροστά στην πρόκληση που αντιμετωπίζουμε να φέρουμε στην πραγματικότητα την παραγωγή ινών άνθρακα", ανέφερε ο Ingenlath, προσθέτοντας ότι αναμένει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να νιώσει η ομάδα του να είναι σίγουρη γι αυτή τη νέα διαδικασία. "Θα είναι μια μάλλον αργή εκκίνηση, αλλά είναι απαραίτητη για αυτό το πολύπλοκο προϊόν
". Οι προ-παραγγελίες του Polestar 1 θα ξεκινήσουν την Άνοιξη. Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη τον επόμενο μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης