Με νέο λογότυπο η ΜΙΝΙ

Με νέο λογότυπο η ΜΙΝΙ

Η MINI, θέλοντας να δώσει μία πιο φρέσκια εμφάνιση στα νέα της μοντέλα, προχωρά στην τοποθέτηση ενός νέου εικαστικά λογότυπου, το οποίο αναμένεται να δώσει μία καινούργια οπτική ταυτότητα σε όλη την γκάμα των μοντέλων της, αρχής γεννωμένης από το 2018.

Όπως φαίνεται και από την πρώτη επίσημη φωτογραφία, το νέο λογότυπο υιοθετεί στοιχεία από το MINI της δεκαετίας του ’90, με τον κλασσικό κύκλο να περιβάλλεται από δύο ακμές, ενώ η γραμματοσειρά διαθέτει κεφαλαία γράμματα, εξασφαλίζοντας ότι το νέο σήμα θα γίνει άμεσα αναγνωρίσιμο.

new-mini-logo-mixes-retro-modern-elements-with-minimalist-design_4-chariatis-530

Το νέο λογότυπο βασίζεται στο τρισδιάστατο στυλ απεικόνισης, μία σχεδιαστική προσέγγιση που δίνει έμφαση στα απαραίτητα. H αντίθεση άσπρου-μαύρου, αποπνέει αίσθηση αυθεντικότητας και σαφήνειας της νέας ταυτότητας. To νέο λογότυπο δεσμεύεται για την παράδοση της βρετανικής φίρμας, που ξεκίνησε από τον Άλεκ Ισσιγόνη το 1959. Έχουν περάσει σχεδόν 60 χρόνια από την ημέρα που το πρώτο Morris Mini-Minor πέρασε από την γραμμή παραγωγής, ενώ κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, πολλά έχουν αλλάξει στον τομέα της αυτοκίνησης και στο πνεύμα MINI. Αρκεί απλά μία ματιά στη γκάμα των σημερινών μοντέλων για να καταλάβει κανείς τις τεράστιες διαφορές από το πρώτο MINI στο τώρα. Leer Κλασικό παράδειγμα το 3θυρο αμάξωμα, το οποίο έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις, ενώ χάρη στην τεχνογνωσία του BMW Group που ελέγχει το management της εταιρείας, υπάρχει και ηλεκτροκίνητη έκδοση, η Countryman Cooper S E ALL4.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

George

Η ΜΙΝΙ θα παράγει μόνο ηλεκτροκίνητα οχήματα σε λίγο καιρό.

Όλα τα ξέρει ο πανεπιστήμονας

Γεια σου ρε τοκογλύφε!

Πάς καλά;

Πάρ'το πίσω αμέσως!Αμέσως όμως!Mini=Bmw!Ελα,έλα,έλα...γρήγορα,πίσω!Γρήγορα!Οι Γερμανοί το 2023 κλείνουν!Μην χαλάς το παραμύθι σου.

George

Και να κλείσουν, η MINI θα συνεχίσει να υπάρχει. Εκτός αυτού, δεν τολμάνε να βγάλουν σαν BMW ηλεκτρικά, και θα τα βγάζουν με το brand MINI που ελπίζουν ότι θα τους φτάσουν οι ελάχιστες μπαταρίες που θα διαθέτουν. Με το ζόρι 30.000 πωλήσεις i3 θα έχουν το 2017.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ricciardo-monaco18

H απόλυτη κυριαρχία του Daniel Ricciardo στους δρόμους του πριγκιπάτου συνεχίστηκε! Μετά το 3 στα 3 στις ελεύθερες δοκιμές, ο Αυστραλός έκανε το 3 στα 3 και στις τρεις περιόδους των κατατακτήριων.

karoqmall1

Το νέο Skoda Karoq βρίσκεται ήδη στο Athens Metro Mall, όπου και θα παραμείνει στη διάθεση των επισκεπτών, για τις επόμενες 3 εβδομάδες

Hamburg-ban21

Το Αμβούργο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, θέτει σε ισχύ από τα τέλη του μήνα απαγορεύσεις για την κίνηση των diesel σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, ανοίγοντας τον χορό των απαγορεύσεων για τα πετρελαιοκίνητα οχήματα στη χώρα.