O Κουμπίτσα θα ξανακάνει δοκιμές με τη Williams!

O Κουμπίτσα θα ξανακάνει δοκιμές με τη Williams!

Αμέσως μετά το τελευταίο GP της σεζόν στη Yas Marina αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν δυο μέρες δοκιμών εξέλιξης στην ίδια πίστα Τρίτη και Τετάρτη 28-29/11.

O Κουμπίτσα θα ξανακάνει δοκιμές με τη Williams!
Οι συγκεκριμένες δοκιμές θα γίνουν από όλες τις ομάδες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα ελαστικά της Pirelli για το 2018 για πρώτη φορά.

Σε μια τόσο σημαντική δοκιμή η ομάδα της Williams
για την οποία δε θα οδηγεί του χρόνου ο Μάσα, δίνει την ευκαιρία στον Ρόμπερτ Κουμπίτσα να οδηγήσει ξανά μονοθέσιο F1. Ο άτυχος Πολωνός οδηγός που τραυματίστηκε σε αγώνα ράλι το 2011 προσπαθεί να επιστρέψει στη F1. Φέτος έκανε δοκιμές με τη Renault τον Αύγουστο και θα κάνει τώρα δοκιμές με τη Williams. Θα οδηγήσει και τις δυο μέρες και θα μοιραστεί το μονοθέσιο με το νεαρό ταλαντούχο οδηγό της Williams, Λανς Στρολ. Από τις 10 ομάδες που θα συμμετέχουν του χρόνου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1, μόνο 2 δεν έχουν ακόμη κλείσει το δίδυμο οδηγών: Williams, Sauber.
Κλείσιμο
O Κουμπίτσα στο παρελθόν έχει αγωνιστεί από το 2016 – 2010 για τη BMW Sauber και τη Renault στη F1 και έχει πάρει μια νίκη στο Καναδικό GP του 2008.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης