Ο τίτλος της Volvo Polestar φέρνει προσφορές

Ο τίτλος της Volvo Polestar φέρνει προσφορές

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Volvo Polestar Racing κατέκτησε τον τίτλο στο Σουηδικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, γνωστό ως STCC.

Ο τίτλος της Volvo Polestar φέρνει προσφορές
Πρωταθλητής οδηγός αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σουηδός Thed Björk, στο τιμόνι ενός Volvo S60 Polestar. Ένας ακόμα οδηγός της Volvo Polestar Racing, ο Fredrik Ekblom, είχε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη των οδηγών.

Με αφορμή αυτήν την επιτυχία, η Volvo Car Hellas προσφέρει μέχρι τέλος Οκτωβρίου τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar στην ειδική τιμή των 980 € (με ΦΠΑ και εγκατάσταση). Τα πακέτα αυτά χαρίζουν στους κινητήρες της σουηδικής μάρκας αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή. Οι επιπλέον ίπποι και τα χιλιογραμμόμετρα ροπής ποικίλουν από μοντέλο σε μοντέλο, ξεπερνώντας σε κάποιες περιπτώσεις το 30%

Κλείσιμο
Η αναβάθμιση του κινητήρα με ένα πακέτο της Polestar γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo να εγκαθιστά ειδικό λογισμικό μέσω συγκεκριμένου διαγνωστικού μηχανήματος που συνδέεται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Δεν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια ή μετατροπή, καθώς για τη συγκεκριμένη "ενίσχυση" δεν είναι αναγκαία οποιαδήποτε μηχανολογική επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση δεν επιφέρει αύξηση στην τυποποιημένη  κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου ενώ δεν μεταβάλλονται και οι πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων των μοντέλων με τον αναβαθμισμένο από την Polestar κινητήρα! Σταθερή παραμένει και η εργοστασιακή εγγύηση, με την προϋπόθεση φυσικά η αναβάθμιση να έχει πραγματοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo. Οι ενδιαφερόμενοι να αναβαθμίσουν τον κινητήρα του αυτοκίνητου τους μπορούν να επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα πακέτου αναβάθμισης Polestar στο site της Volvo Car Hellas, στο site της Polestar
ή να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Volvo ή να καλέσουν στο 800 100 7505 (Volvo Line).


Διαβάστε ΕΔΩ: Δοκιμάζουμε το Volvo V40 Polestar




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης