Χάμιλτον: Δεν εμπιστεύομαι πια το Ρόσμπεργκ!

Χάμιλτον: Δεν εμπιστεύομαι πια το Ρόσμπεργκ!

Η ένταση που προκάλεσε η σύγκρουση των δυο Mercedes, στο 2ο γύρο του Βελγικού GP, έχει φέρει θύελλα στους κόλπους της Γερμανικής ομάδας που δύσκολα θα καταλαγιάσει αν δε ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα.

Χάμιλτον: Δεν εμπιστεύομαι πια το Ρόσμπεργκ!
Ο Λιούις Χάμιλτον που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν το θύμα καθώς από την επαφή κλατάρισε το πίσω ελαστικό της Mercedes πράγμα που τελικά τον οδήγησε σ' εγκατάλειψη προσπαθεί να "τραβήξει" όσο μπορεί την κατάσταση για να επωφεληθεί απ' αυτό στο μέλλον.

Ρίχνοντας συνεχώς λάδι στη φωτιά ο Χάμιλτον πρόσθεσε χτες στα όσα έχουν ήδη λεχθεί: " Όταν αγωνίζεσαι πρέπει να μπορείς να εμπιστευτείς τους ανθρώπους ότι λειτουργούν ενσυνείδητα και όχι ότι κάνουν πράγματα εσκεμμένα. Όμως μετά τη συζήτηση που είχαμε και όσα ελέχθησαν εκεί δεν ξέρω τι προσέγγιση θα έχω στον επόμενο αγώνα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει η ομάδα. Πήγαμε στο Βέλγιο με πολύ καλή διάθεση απέμεναν 8 αγώνες με την διαφορά στους 11 βαθμούς και πίστευα πως θα έχει ενδιαφέρον για όλους μας θα γίνουν καλοί αγώνες και συναρπαστικοί. Την Πέμπτη πριν τον αγώνα όταν συναντηθήκαμε ο Νίκο εξέφρασε το θυμό του για όσα είχαν γίνει στην Ουγγαρία. Νόμιζα ότι το θέμα τελείωσε εκεί αλλά είδατε τι έγινε".

Ο Ρόσμπεργκ από την πλευρά του δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση
Κλείσιμο
, ούτε για το αν το έκανε επίτηδες όπως αποκάλυψε ο Χάμιλτον βασιζόμενος στα λεγόμενα του Γερμανού στην απενημέρωση: "Ξέρω τι είπε  ο Χάμιλτον στους δημοσιογράφους. Αυτή είναι η άποψή του για τα συμβάντα. Η δική μου είναι τελείως διαφορετική καλύτερα να μη δώσω τώρα όλες τις λεπτομέρειες. Εύχομαι να μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό. Προτιμώ να κρατήσω το θέμα εσωτερικά. Το συζητήσαμε είπε ο καθένας τη γνώμη του, θα υπάρξει και άλλη συζήτηση και θα δούμε πως θα αλλάξει η προσέγγιση στο μέλλον όπως έγινε και στην Ουγγαρία. Υπάρχει πολύ καλή σχέση με τους επικεφαλής της ομάδας, τον Τότο Βολφ και τον Πάντι Λόου με τη βοήθεια και του Νίκι Λάουντα. Είναι σημαντικό αυτό σε τέτοιες καταστάσεις και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε το δρόμο ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στη Μόντσα".

Ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ τόνισε πως θα ληφθούν μέτρα χωρίς όμως να γίνει πιο συγκεκριμένος: " Θα ήταν λάθος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα να πάρουμε οριστικές αποφάσεις για το τι πρέπει να γίνει. Είμαι πολύ εκνευρισμένος μ' αυτό που έγινε. Όχι επειδή χτύπησαν αλλά γιατί παρενέβησαν τους κανόνες που όλοι μαζί είχαμε ορίσει. Είμαι απογοητευμένος ανεξαρτήτως ποιος φταίει είμαι απογοητευμένος όπως και η ομάδα. Πρέπει να κάνουμε μια προσεκτική ανάλυση για να δούμε πως θα βελτιώσουμε την προσέγγισή μας. Προφανώς έχουμε τη δυνατότητα παρέμβασης, όμως δεν είναι αυτό σωστό πρέπει να συζητήσουμε πως δε θα συμβεί ξανά αυτό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα δώσω εντολές. Αν χρειαστεί θα είναι απογοητευτικό για μας, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αυτή την κατάσταση ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Υπάρχουν προτάσεις αλλά πρέπει να ωριμάσουν δεν καταλήγεις στη σωστή στρατηγική μέσα σε 60 λεπτά".



Άναυδος ο Λάουντα παρακολουθεί τα replay της σύγκρουσης Χάμιλτον - Ρόσμπεργκ στο Σπα.


Από την πλευρά του ο Νίκι Λάουντα ήταν πιο ξεκάθαρος:
" Αυτό που έγινε δεν έπρεπε να συμβεί. Ειδικά στο δεύτερο γύρο! Φταίει ο Ρόσμπεργκ γιατί ο Λιούις ήταν εμπρός και χτύπησε το πίσω ελαστικό με την εμπρός αεροτομή. Θα το ξεκαθαρίσουμε είναι μέρος της ζωής μας να κάνουμε λάθη, χρειάζεται προσεκτική ανάλυση. Θα ακούσουμε την άποψη του Νίκο και θα διορθώσουμε το θέμα για να μη συμβεί ξανά αυτό με τόσο χαζό τρόπο".

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 7/9 το Ιταλικό GP, από το ναό της ταχύτητας, τη θρυλική πίστα της Μόντσα.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης