Άμπου Ντάμπι: Δεν εμφανίστηκε στα πάντοκ ο Ράικονεν!

Άμπου Ντάμπι: Δεν εμφανίστηκε στα πάντοκ ο Ράικονεν!

Οι σχέσεις του Φινλανδού πρωταθλητή με την Lotus βρίσκονται σε οριακό σημείο. Ο Ράικονεν δεν εμφανίστηκε, ως όφειλε, χτες στα πάντοκ της Yas Marina και οι προγραμματισμένες υποχρεώσεις του προς τον Τύπο για λογαριασμό της ομάδας έμειναν ανεκπλήρωτες.

Άμπου Ντάμπι: Δεν εμφανίστηκε στα πάντοκ ο Ράικονεν!
Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς ο Ράικονεν, προφασιζόμενος ασθένεια, το έχει ξανακάνει αυτό στο Βέλγιο, φέτος. Μετά ήρθαν οι πόνοι στην πλάτη, η ανακοίνωση της μεταγραφής στη Ferrari και τελικά στην Ινδία οι βωμολοχίες «οn air» του διευθυντή αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Lotus, Αλάν Περμάν, όταν ο Ράικονεν δεν άφησε εύκολα το Γκροζάν να περάσει στους τελευταίους γύρους του αγώνα παρότι ο Γάλλος ήταν λόγω διαφορετικής στρατηγικής ελαστικών 2 sec ταχύτερος.

Οι γνωρίζοντες λένε πως τα θέματα ξεκινούν από την ασυνέπεια της ομάδας
Κλείσιμο
όσον αφορά στο οικονομικό. Ο Ράικονεν πληρώνεται το μισθό του αλλά όχι τα bonus βάσει απόδοσης και συγκομιδής βαθμών.

Ακούγεται πως ο Φινλανδός εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο
να μην αγωνιστεί στο Άμπου Ντάμπι τελικά όμως πρυτάνευσε η λογική ότι θα βγει χαμένος αθετώντας όρους του συμβολαίου του, τη στιγμή που υπάρχει οικονομική διαφορά με την ομάδα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Ράικονεν έφτασε χτες αργά το βράδυ στο Άμπου Ντάμπι και σήμερα θα συμμετέχει κανονικά στις ελεύθερες δοκιμές. Μένει να το δούμε αυτό στην πράξη…

Ο Iceman έχει ήδη συμφωνήσει και του χρόνου θα αγωνίζεται με τη Ferrari ενώ πέρυσι στο Άμπου Ντάμπι είχε κερδίσει για λογαριασμό της Lotus.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης