Mercedes: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αύριο!

Mercedes: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αύριο!

Στη Γερμανική ομάδα αριθμούν ήδη δυο νίκες σε εννιά αγώνες σε Μονακό και Μ.Βρετανία με το Νίκο Ρόσμπεργκ αλλά μετά τα χθεσινά ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ αποκλείουν τη δυνατότητα να κερδίσουν αύριο αυτό τον αγώνα.

Ελεύθεροι οι Κορκονέας – Σαραλιώτης
Mercedes: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αύριο!
Η Mercedes είναι η μόνη ομάδα που δε δοκίμασε τα νέα ελαστικά της Pirelli στο Σίλβερστον (17 – 19/7) καθότι ήταν τιμωρημένη από τη FIA μετά τις ιδιωτικές δοκιμές που πραγματοποίησε στη Βαρκελώνη με το φετινό μονοθέσιο για λογαριασμό της Pirelli.

Κλείσιμο
Στη γερμανική ομάδα έλαβαν όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από το τεστ και χθες είχαν την ευκαιρία να τα αντιπαραβάλλουν με τα δικά τους από την πίστα όπου συμπλήρωσαν το μεγαλύτερο αριθμό γύρων (138) απ’ όλες τις ομάδες.

Μετέπειτα μιλώντας σχετικά ο Νίκο Ρόσμπεργκ τόνισε: «Οι Red Bull είναι πολύ δυνατές από το Σαββατοκύριακο. Εμείς δε νομίζουμε να έχουμε την ταχύτητα για να κερδίσουμε. Επίσης και άλλες ομάδες δείχνουν πιο δυνατές από εμάς όταν η πίστα έχει υψηλές θερμοκρασίες. Όσο ανεβαίνει το θερμόμετρο τόσο το χειρότερο για μας. Θα έχουμε πρόβλημα καθότι θα είναι ένας από τους πιο ζεστούς αγώνες της χρονιάς. Θα είναι δύσκολα και αυτό που μετράει είναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Από την πλευρά του ο Χάμιλτον συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε την ταχύτητα που είχαμε στον προηγούμενο αγώνα αλλά θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στο μονοθέσιο και θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη λειτουργία των ελαστικών. Συμπληρώσαμε πολλούς γύρους χτες και μάθαμε πολλά».

Οι χθεσινές θερμοκρασίες οδοστρώματος έφτασαν στους 45 βαθμούς Κελσίου και το ίδιο αναμένεται για σήμερα και αύριο. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Mercedes οι Red Bull ήταν 8 δέκατα στο γύρο ταχύτερες με παρόμοια στρατηγική.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης