Το Toyota GR Yaris αγριεύει

Το Toyota GR Yaris αγριεύει

Το τμήμα TRD της Toyota παρουσίασε μια σειρά after market εξοπλισμού για το ανανεωμένο GR Yaris.

Toyota_GR_Yaris_TRD__3_
Τα στελέχη του Toyota Racing Development, γνωστό ευρύτερα ως TRD, αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ανανεωμένο GR Yaris και να προσφέρουν στους ιδιοκτήτες του την ευκαιρία να του δώσουν μια πιο εξατομικευμένη εικόνα με αξεσουάρ τα οποία θα το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν να προσομοιάζει ως κάποιο βαθμό με τα αγωνιστικά με τα οποία οι οδηγοί της Toyota Gazoo Racing συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.
Αναλυτικότερα, οι άνθρωποι του τμήματος TRD δημιούργησαν για το αμάξωμα νέο splitter για τον εμπρός προφυλακτήρα, νέες προσθήκες για τα φτερά και τα πλαϊνά του οχήματος, καθώς και νέο πίσω προφυλακτήρα οποίος έχει ενσωματωμένο καινούργιας σχεδίασης αεροδυναμικό διαχύτη. Τα αξεσουάρ δεν βελτιώνουν μονό την εμφάνιση του αυτοκινήτου αλλά έχουν και ουσιαστικό ρόλο αφού αυξάνουν την κάθετη αεροδυναμική δύναμη, όπως ανακοινώνει η Toyota. Επίσης, τοποθετούνται και νέας σχεδίασης τροχοί ελαφρού κράμματος18 ιντσών.
Κλείσιμο
Πέραν αυτών, άλλες ουσιαστικές παρεμβάσεις στο GR Yaris αποτελούν τόσο η τοποθέτηση νέων αμορτισέρ στην πίσω ανάρτηση για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, όσο και τα καινούργια τακάκια στο σύστημα πέδησης για ακόμα καλύτερη αίσθηση και πιο αποτελεσματική επιβράδυνση στον δρόμο και σε πίστα.
Τέλος, οι άνθρωποι του TRD δημιούργησαν και αξεσουάρ από ανθρακονήματα τα οποία τοποθετούνται τόσο στο πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας όσο και εντός του αυτοκινήτου, στο ταμπλό, στους αεραγωγούς και στα εσωτερικά χερούλια τω θυρών. Αρχικά, η Toyota πρόκειται να διαθέσει τα νέα αξεσουάρ του Toyota Racing Development για το GR Yaris μόνο στην ιαπωνική αγορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης