Αυτή η Mercedes-AMG G 63 τα σπάει...

Αυτή η Mercedes-AMG G 63 τα σπάει...

Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξεπερνάει απλώς κάθε όμοιό του, αλλά κυρίως και κάθε παιτητική προσδοκία. Η AMG έχει πάντα τον τρόπο...

240222150349_mercedes-amg-g-63-Hofele-Design
Την τροποποίηση αυτής της Mercedes-AMG G63 ανέλαβε ο οίκος σχεδιασμών Hofele. Μάλιστα της έδωσε νέα ονομασία και ιδού η HG63, μία εξαιρετικά τροποποιημένη -με πόρτες τύπου άμαξας- αλλά εξίσου πανέμορφη και premium G-Class.

Το χρώμα που κυριαρχεί στο αμάξωμα είναι ένα βαθύ μεταλλικό μαύρο, με χρωμιωμένες λεπτομέρειες να δένουν όμορφα στο σύνολο. Η μάσκα είναι ελαφρώς διαφορετική από την εργοστασιακή G-Class, συν μερικές άλλες λεπτομέρειες. Η μεγάλη τροποποίηση που μαγνητίζει απευθείας το βλέμμα, αφορά στις πόρτες. Ανοίγουν ανάποδα,μ όπως μίας ιππήλατη άμαξα, θυμίζοντας Rolls-Royce. Με το που μπει κάποιος στην καμπίνα, κυριολεκτικά νιώθει λες και μπήκε σε άμαξα, λόγω του έντονου πορτοκαλί που κοσμεί όλο το εσωτερικό.

Βέβαια, οι μεταλλικές και μαύρες λεπτομέρειες, αν και λίγες, χαρίζουν ένα εύπεπτο αποτέλεσμα. Στα της εργονομίας, η Hofele πρόσθεσε νέα, ανεξάρτητα μεταξύ τους καθίσματα που χωρίζονται από την κεντρική κονσόλα.

Ο οίκος σχεδιασμών δεν μας ενημερώνει εάν ασχολήθηκε με τον κινητήρα, οπότε η καλύτερή μας υπόθεση είναι πως η HG63 διαθέτει ακόμα τον εργοστασιακό bi-turbo V8 των 4,0 λίτρων με απόδοση 585 ίππους και 850 Nm ροπής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης