Η οικογένεια των επαγγελματικών Toyota μεγαλώνει

Η οικογένεια των επαγγελματικών Toyota μεγαλώνει

Το νέο Proace Max είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της Toyota Professional 

toyota_proace_max__4_
H οικογένεια των επαγγελματικών οχημάτων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μεγαλώνει με το ολοκαίνουργιο Proace Max, το οποίο εντάσσεται σε μια διευρυμένη και ανανεωμένη οικογένεια Proace, ως μέρος ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων.
Μια εντυπωσιακή νέα μπροστινή σχεδίαση δίνει έμφαση στην εταιρική ταυτότητα και δημιουργεί μια εντυπωσιακή πρώτη εντύπωση, χάρη σε μια καθαρότερη επιφάνεια για το μπροστινό μέρος. Η πιο πρόσφατη τεχνολογία φωτισμού full LED και οι ζάντες αλουμινίου δημιουργούν μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμφάνιση, ανάλογα με την ποιότητα επένδυσης.
Οι μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν νέα σχέδια στο τιμόνι και τον πιο πρόσφατο ενσωματωμένο εξοπλισμό, ανάλογα με το επίπεδό του, συμπεριλαμβανομένων πλήρως ψηφιακών οθονών και ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας με ενσωματωμένη πλοήγηση, καθώς και ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay ή Android Auto.
Κλείσιμο
Όλα τα οχήματα της οικογένειας Proace και Proace City προσφέρονται ως ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία (BEV), για μηδενικές εκπομπές ρύπων, χωρίς να θυσιάζεται η πρακτικότητα και η αξιοπιστία.
Ως το μεγαλύτερο όχημα στη σειρά Toyota Professional, το Proace Max βαρέως τύπου είναι διαθέσιμο σε έξι διαμορφώσεις, με δύο μεταξόνια, τρία μήκη και τρία ύψη για πολλαπλές επιλογές μεταφοράς φορτίου. Στις μεγαλύτερες προδιαγραφές του, το PROACE MAX Electric έχει την καλύτερη χωρητικότητα φορτίου στην κατηγορία του.
Η φόρτωση και η εκφόρτωση είναι εύκολη χάρη στις πόρτες πλήρους ύψους και το πρακτικό τετράγωνο άνοιγμα, με χαμηλό κατώφλι για εύκολη πρόσβαση. Για πρώτη φορά σε Toyota, οι πόρτες ανοίγουν 270 μοίρες, μεγιστοποιώντας τον χώρο φόρτωσης στο πεζοδρόμιο και την πρόσβαση στην καμπίνα.
Η πιο πρόσφατη ηλεκτρική τεχνολογία μπαταρίας παρέχει την άνεση της οδήγησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων με την αυτονομία έως και 420 χιλιόμετρα (πρότυπο WTLP). Η πλατφόρμα PROACE MAX οδηγεί το δρόμο και στις μετατροπές, με τα ασυμβίβαστα πρότυπα ποιότητας της Toyota στην καρδιά της. Διατίθεται σε διαμορφώσεις ανατρεπόμενου μονόδρομου ή τριών κατευθύνσεων, συμπεριλαμβανομένης της προαιρετικής διάταξης πλαισίου, πλατφόρμας και καμπίνας πληρώματος με δύο σειρές καθισμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης