Η Toyota παρουσιάζει το van του μέλλοντος

Η Toyota παρουσιάζει το van του μέλλοντος

Η Toyota μας μεταφέρει στις εξελίξεις του μέλλοντος παρουσιάζοντας ένα ηλεκτρικό van που μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε είδους μεταφορική ανάγκη.

Toyota_Kayoibako
Στο Japan Mobility Show η Toyota παρουσιάζει μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα πλήρως ηλεκτρικό μικρό van πολλαπλών χρήσεων. Πρόκειται για ένα όχημα στο μέγεθος ενός Toyota Yaris, και μπορεί να αποκτήσει διάφορες μορφές ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή. Το όνομά του, εμπνευσμένο από τα διαμορφώσιμα εμπορευματοκιβώτια, συμπυκνώνει απόλυτα την ευέλικτη ουσία του. Εξωτερικά, το Kayoibako διαθέτει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, που χαρακτηρίζεται από το μεγάλο ύψος, τις αναλογίες ενός κουτιού, το διαιρούμενο μπροστινό παρμπρίζ και τον φουτουριστικό φωτισμό LED. Οι συρόμενες πόρτες και τα στενά παράθυρα προσθέτουν στη λειτουργική γοητεία του. Η Toyota, ωστόσο, ξεπερνά τα συμβατικά παρουσιάζοντας διάφορες εκδόσεις του Kayoibako, αναδεικνύοντας την ικανότητα να μεταμορφώνεται.
Το εσωτερικό κλέβει τις εντυπώσεις με τον επαναστατικό σχεδιασμό του. Με μήκος 3.127 χιλιοστά, πλάτος 1.485 χιλιοστά και ύψος 1.437 χιλιοστά, η καμπίνα, εκπληκτικά ευρύχωρη για το μέγεθός της, μπορεί να διαμορφωθεί για να καλύψει ένα πλήθος αναγκών.
Είτε πρόκειται να μεταφέρει χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου, είτε να μετατραπεί σε ένα άνετο τροχόσπιτο, είτε να χρησιμεύσει ως κινητό κατάστημα, το Kayoibako προσαρμόζεται αβίαστα. Ενώ συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την πλατφόρμα και το σύστημα κίνησης παραμένουν αδιευκρίνιστες, η Toyota επιβεβαιώνει ότι το Kayoibako είναι ένα ηλεκτρικό όχημα με μπαταρία και μηδενικές εκπομπές ρύπων.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης