Με υβριδική τεχνολογία οι μελλοντικές McLaren

Με υβριδική τεχνολογία οι μελλοντικές McLaren

Η McLaren εξελίσσει ένα νέο υβριδικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί εκτενώς στα επόμενα μοντέλα της.

230504143907_McLaren-New-Hybrid-System-from-F1-1

Το νέο υβριδικό σύστημα αποτελεί προϊόν της τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει η McLaren μέσω της πολυετούς εμπλοκή της στην κορωνίδα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, το πρωτάθλημα της Formula 1.

Η φίρμα από το Woking της Μεγ. Βρετανίας ανακοινώνει πως το νέο υβριδικό σύστημα που σχεδιάζει, θα είναι κατά 70% πιο ελαφρύ από το υπάρχον και θα συνδυάζεται με ένα νέο V8 κινητήρα που συνδυαστικά θα εμφανίζουν σημαντικά αυξημένη απόδοση. Το σύνολο εξελίσσεται in-house από τη McLaren, η οποία στοχεύει να το παρουσιάσει με το νέο της μοντέλο που είναι ήδη στα σκαριά.

Μιλώντας για αυτό, λογικά θα είναι διθέσιο, με τεχνολογία εμπνευσμένη από τη F1. Ολόκληρη η μονάδα κίνησης του μοντέλου, θα συνδέεται πάνω σε ένα πλαίσιο μονοκόκ από ανθρακόνημα, πάνω στο οποίο θα είναι ενσωματωμένες και οι πλάτες των καθισμάτων.

Τα παραπάνω θα εξασφαλίζουν μία βελτιωμένη εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την ακαμψία, ενώ την ίδια στιγμή το βάρος θα είναι συγκριτικά περιορισμένο. Παράλληλα, ένα ακόμα στοιχείο που έχει ενδιαφέρον για τη McLaren, είναι πως πηγές από την Γηραιά Αλβιώνα θέλουν την εταιρεία να εξελίσσει ένα σεντάν μοντέλο που θα φιλοξενεί τέσσερις επιβάτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης