Plug-in υβριδικό με απίστευτη αυτονομία από την BYD

Plug-in υβριδικό με απίστευτη αυτονομία από την BYD

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης η BYD παρουσίασε το νέο plug-in υβριδικό Chaser 07 με δυνατότητα ηλεκτρικής αυτονομίας που φθάνει τα 200 χιλιόμετρα.

BYD_Chaser
Η BYD ετοίμασε πολλές… ηλεκτρικές εκπλήξεις για τους επισκέπτες της Έκθεσης της Σαγκάης και μια από αυτές, ήταν το plug-in υβριδικό σεντάν Chaser 07. Πρόκειται για ένα μεγάλο σε διαστάσεις μοντέλο καθώς το μήκος του φτάνει σχεδόν τα πέντε μέτρα -για την ακρίβεια 4,98- το πλάτος του το 1,89 και το ύψος τα 1.495 χιλιοστά.
Το μεταξόνιο του μοντέλου είναι λίγο μικρότερο από τα 3,0 μέτρα (2.900 χιλ.) και κάπως έτσι διαμορφώνεται ένα προφίλ που φέρνει το μοντέλο της BYD να ανταγωνίζεται τα κλασικά σεντάν της μεσαίας κατηγορίας.
Το Chaser εφοδιάζεται με το plug-in υβριδικό σύστημα DM-i της BYD, που βασίζεται σε έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που είναι ατμοσφαιρικός ή υπερτροφοδοτούμενος ανάλογα με την έκδοση. Επίσης συνδυάζεται με δύο χωρητικότητες μπαταριών, που επιτρέπουν ηλεκτρική αυτονομία είτε για 121 χιλιόμετρα, τιμή ήδη πολύ καλή, είτε για 200 χιλιόμετρα. Η τελευταία τιμή είναι η κορυφαία, με διαφορά μάλιστα, που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για plug-in υβριδικό μοντέλο σε όλο τον κόσμο.
Κλείσιμο
Το Chaser 07 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην κινεζική αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, με τιμή εκκίνησης τις πάνω κάτω 27.000 ευρώ για την έκδοση με τη πιο μικρή μπαταρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης