Opel Corsa και Crossland στα καλύτερά τους

Opel Corsa και Crossland στα καλύτερά τους

Η Opel έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία με αιχμή του δόρατος τα Corsa και Crossland που είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά και το ακαταμάχητο πρόγραμμα «5+5».

221223153811_Opel-Corsa-43101
Η γερμανική μάρκα τα τελευταία δύο χρόνια έχει πετύχει τόσα πολλά που σίγουρα κερδίζει τον τίτλο του πιο δραστήριου κατασκευαστή.

Δύο από τα μοντέλα τα οποία αποδεικνύουν αυτήν την ανάταση της Opel είναι το εμβληματικό Corsa και φυσικά το ανανεωμένο Crossland. Τόσο το επιτυχημένο supermini όσο και το ενδιαφέρον SUV έχουν αποκτήσει στην τελευταία τους αναβάθμιση εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν πλέον την Opel να ξεχωρίζει σε πολλαπλά επίπεδα από τον ανταγωνισμό. Πρακτικότητα, ποιότητα, τεχνολογία, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που έχουν να επιδείξουν τα δύο δημοφιλή μοντέλα τα οποία συνοδεύονται από πληρέστατη γκάμα κινητήρων και εξοπλισμού.



Η 6η γενιά του Opel Corsa συνεχίζει να δείχνει το δρόμο στην κατηγορία του. Εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και τις καινοτόμες τεχνικές του λύσεις η Opel έχει φροντίσει να διατηρήσει τα βασικά χαρακτηριστικά που αγάπησαν όλοι, όπως τη φιλικότητα, την πρακτικότητα και φυσικά την κορυφαία ασφάλεια.

Το δρόμο της κορυφής που χάραξε το νέο Corsa στην κατηγορία των supermini, ακολουθεί με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο το ανανεωμένο Crossland. Που έρχεται να ανεβάσει για μια ακόμα φορά τον πήχη προσθέτοντας δίπλα στα ήδη δυνατά του στοιχεία της πρακτικότητας, την άνεσης και της οικονομίας, ένα νέο lifestyle το οποίο χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό δίνει διαφορετική νότα στη σύγχρονη οικογενειακή ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης