Η βαφή του Koenigsegg CC850

Η βαφή του Koenigsegg CC850

Η AMMO NYC το έβαλε στο χέρι για ένα επισταμένο πλύσιμο, στο πλαίσιο του οποίου είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

220920150902_Koenigsegg-paint-depth-1
Η εικόνα του αυτοκινήτου κάτω από τα φώτα του καταστήματος που ειδικεύεται στον καθαρισμό με εξελιγμένα προϊόντα και ιδιαίτερη φροντίδα, είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μπορεί να μην φαίνεται αλλά έχει αρκετή δουλειά για να επανέλθει στην τέλεια κατάσταση που βρίσκεται όταν φεύγει από τη γραμμή παραγωγής.

Η ίδια η Koenigsegg λέει ότι η βαφή του αυτοκινήτου πραγματοποιείται σε 25 σκέλη προκειμένου το κάθε αυτοκίνητο να έχει το εξαιρετικό αυτό φινίρισμα για το οποίο η Koenigsegg έχει γίνει διάσημη. Υπάρχουν τόσα πολλά στρώματα χρώματος και βερνικιού που το μέγιστο πάχος βαφής στο αμάξωμα του CC850 είναι τα 39,4 μικροχιλιοστά, τη στιγμή που το αντίστοιχο νούμερο για κάποιο μοντέλο της Rolls Royce είναι κοντά στα 7,1.



Η παραγωγή του CC850 θα περιοριστεί σε μόλις 70 μονάδες που θα έχουν V8 με χωρητικότητα 5,0 λίτρων και διπλό turbo, του οποίου η απόδοση με καύσιμο E85 είναι 1.385 ίπποι (1.185 ίπποι με απλή βενζίνη). Το ιδιαίτερα σπάνιο στοιχείο του αυτοκινήτου για τα δεδομένα της κατηγορίας αυτή, είναι πως μπορεί να παραγγελθεί με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η εναλλακτική είναι το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 9 σχέσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης