Νέα γενιά infotainment OpenR από τη Renault

Νέα γενιά infotainment OpenR από τη Renault

Πρεμιέρα στα νέα Megane και Austral κάνει το εντυπωσιακό νέο σύστημα infotainment OpenR της Renault.

Renault_openR__3_
Η οθόνη OpenR της Renault, την οποία συναντάμε στα ολοκαίνουργια Megane E-TECH Electric και Austral είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια τεχνολογικά από τη γαλλική φίρμα.
Το τεράστιο γυάλινο πάνελ εναρμονίζεται πλήρως με τις γραμμές του cockpit και το λογισμικό που «τρέχει» είναι το γνώριμο σε όλους Android της Google. Φυσικά, υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές του ανοιχτού λογισμικού και η χρήση είναι τόσο εύκολη, όπως είναι σε ένα smartphone τελευταίας γενιάς.

Η Renault ανέπτυξε αυτή την ηλεκτρονική κατασκευή εκσυγχρονίζοντας όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, την ψυχαγωγία και να βελτιώσει ακόμα περισσότερη άνετη χρήση τους. Η οθόνη αποτελείται από δύο διαφορετικά τμήματα και σχηματίζουν το αγγλικό γράμμα L, με συνολική επιφάνεια να καταλαμβάνουν 774 τετραγωνικά εκατοστά. Πιο κατανοητά για εμάς είναι πως η οριζόντια οθόνη είναι 12,3 ιντσών και η κάθετη να είναι 12 ίντσες.
Κλείσιμο
Το OpenR βρίσκει πρόσφορο έδαφος στο εξαιρετικά ποιοτικό ύφος που υιοθετείται στα νέα μοντέλα της Renault. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως παρόλο που οι περισσότεροι κατασκευαστές θέλουν το infotainment τους να είναι πλήρως ψηφιακό, η Renault διατηρεί φυσικά κουμπιά μιας και σύμφωνα με τους ιθύνοντες αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν επαφή με φυσικούς διακόπτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης