Προ των πυλών η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLB

Προ των πυλών η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLB

Ένα διακριτικό facelift και η κατάλληλη τεχνολογική ενδυνάμωση θα είναι τα βασικά στοιχεία της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLB που θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα.

Mercedes_GLB
Με μικρές αλλαγές στη σχεδίαση αλλά κρατώντας το βασικό μοτίβο, το αμάξωμα της GLB θα συνεχίσει να δείχνει το δρόμο για τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.
Στην ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου που περιμένουμε να δούμε στην αγορά μέσα στο 2023, περιμένουμε να δούμε κάποιες μικρές διαφορές που έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση των στοιχείων στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, καθώς και μικρές επεμβάσεις στους αεραγωγούς του προφυλακτήρα εμπρός αλλά και τη διαμόρφωση του κάτω μέρους στον πίσω.

Όπως συνέβη και στα υπόλοιπα compact μοντέλα της εταιρείας, η ανανέωση θα είναι πιο «εξωστρεφής» στο εσωτερικό και ειδικότερα στο ταμπλό. Εκεί η GLB θα επωφεληθεί από μια σειρά αναβαθμίσεων, στο πλαίσιο των οποίων είναι και η τρέχουσα οριζόντια διάταξη με τις δύο οθόνες, στις οποίες τα γραφικά θα είναι αναβαθμισμένα, ενώ θα προσφέρονται και περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Νέα εμφάνιση περιμένουμε να δούμε και στην κεντρική κονσόλα, από την οποία θα λείπει το touchpad του μοντέλου που είναι τώρα στην αγορά (φωτογραφίες).
Η διάταξη με τις τρεις σειρές καθισμάτων, θα διατηρηθεί, καθώς θα παραμείνει το σημαντικότερο σημείο διαφοροποίησης από την GLA. Η γκάμα των κινητήρων θα διατηρηθεί όπως τη μάθαμε μέχρι σήμερα, με ήπια υβριδικά βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα και plug-in υβριδικά συστήματα να εφοδιάζουν το μοντέλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης