Τι τρέχει με το όνομα του νέου MG;

Τι τρέχει με το όνομα του νέου MG;

 Η MG δεν θα ονομάσει τελικά το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο  Mulan, προκειμένου να αποφύγει τους δικαστικούς μπελάδες.

123MG_Mulan_1
MG, βρίσκεται υπό τη σκεπή της SAIC και είχε ετοιμάσει ένα νέο μοντέλο, δίνοντας το όνομα μιας πριγκίπισσας από τη Disney. Πιο συγκεκριμένα, το όνομα Mulan θα έδινε στο νέο ηλεκτρικό μοντέλο μια δόση δυναμικότητας, ωστόσο η εταιρεία αποφάσισε τελικά να αποφύγει οποιαδήποτε ενδεχόμενη δικαστική διαμάχη με τη Disney.

Για την ευρωπαϊκή αγορά, το Mulan θα ονομάζεται MG4 Electric και αναμένεται στη Γηραιά Ήπειρο στα τέλη του 2022. Το νέο MG4 Electric θα προσφέρεται με δύο επιλογές μπαταριών: την 51 kWh και την 64 kWh με τις αυτονομίες τους να είναι 350 και 450 χιλιόμετρα αντίστοιχα, σύμφωνα με το WLTP.



Το νέο ηλεκτρικό hatchback έχει μήκος 4,29 μέτρα και το πλάτος 1,50 μέτρα, ενώ αναμένεται να μπορεί να δεχτεί ασύρματες αναβαθμίσεις, να μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα οι μπαταρίες και να φορτίζεται ταχύτητα χάρη στο σύστημα των 800V, το οποίο ελάχιστα μοντέλα έχουν στον εξοπλισμό τους αυτή την στιγμή.

Το MG4 Electric (51 kWh) εφοδιάζεται με κινητήρα 170 ίππων και στη “Long Range” περίπτωση η απόδοση φτάνει τους 204 ίππους. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 160 χλμ./ώρα και η επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σημειώνεται σε λιγότερα από 8 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης