Η Mercedes-Benz πάει την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο

Η Mercedes-Benz πάει την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της ψηφιακής τεχνολογίας ψυχαγωγίας θα είναι ένα από τα άμεσα αποτελέσματα της νέας συνεργασίας που ανακοίνωσε η Mercedes-Benz με την εταιρία τεχνολογίας ZYNC από την Καλιφόρνια.

mercedes_benz_eqs__3_
Τόσο η Mercedes όσο και η ZYNC θα συνεργαστούν πολύ στενά για να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, σχεδιασμένη ειδικά για τις οθόνες των αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας. Ο στόχος, όπως αναφέρουν, είναι να ενσωματωθούν οι υπηρεσίες και να ταιριάξουν στο εξελιγμένο hardware της Mercedes.
Σύμφωνα με τον Magnus Oestberg, επικεφαλής λογισμικού της Mercedes, μέσω αυτής της συνεργασίας με τη ZYNC, η Mercedes-Benz θα μπορέσει να απελευθερώσει τις δυνατότητες της ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο μέσω της Hyperscreen MBUX, μετατρέποντάς την σε μια πύλη που επεκτείνει την ψυχαγωγική εμπειρία MBUX πέρα από το αυτοκίνητο.
Ουσιαστικά θα επιτρέψει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα παγκόσμιων και τοπικών streaming υπηρεσιών. Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη 30 online steaming υπηρεσίες, που θα μπορούν οι χρήστες να συνδεθούν, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι θα ταιριάζει απόλυτα στην συγκεκριμένη οθόνη της Mercedes, ώστε η αναπαραγωγή να είναι ιδανική τόσο στο μέγεθος, όσο και στο bitrate.
Κλείσιμο

Αυτές οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμες μόνο όταν το όχημα είναι σταθμευμένο, ενώ όταν βρίσκεται εν κινήσει τότε οι μπροστινές οθόνες θα απενεργοποιούνται και η παρακολούθηση θα γίνεται μόνο στις πίσω οθόνες (εφόσον διατίθενται).
Η Mercedes θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία ZYNC, η οποία θα παρουσιαστεί στα EQS και S-Class στην Ευρώπη στα τέλη του 2022. Αργότερα θα είναι διαθέσιμη και σε περισσότερες αγορές και οχήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης