Τριπλή βράβευση για την Hyundai

Τριπλή βράβευση για την Hyundai

Τρεις διακρίσεις στο θεσμό Autocar Awards 2022 στη Μ Βρετανία απέσπασε η Hyundai για τον σχεδιασμό, την τεχνολογική καινοτομία αλλά και τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα των μοντέλων της.

Hyundai_Awards
Τα έγκριτα βραβεία Autocar αναδεικνύουν τις κορυφαίες επιδόσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, είτε πρόκειται για καινοτόμες τεχνολογίες είτε για εξαιρετικής σχεδίασης οχήματα.
Για πρώτη φορά, στην τελετή του 2022 των Autocar Awards ενσωματώθηκαν τα βραβεία «Best Driver’s Cars» και «Best Cars» της Βρετανίας, δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη άποψη του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η τελετή των βραβείων, φέτος πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Silverstone Wing.
Ο τίτλος του «Design Hero of the Year» απονέμεται από το Autocar σε ένα πρόσωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον κόσμο του σχεδιασμού αυτοκινήτων, όχι μόνο την προηγούμενη χρονιά, αλλά σε όλη την καριέρα του.

Τα πρόσφατα επιτεύγματα του κ. SangYup Lee ως Head of Global Design Center της Hyundai έχουν σε παγκόσμιο επίπεδο αποσπάσει πολλούς επαίνους, συμπεριλαμβανομένου του Ioniq 5, το οποίο πρόσφατα κατέκτησε κορυφαίες βραβεύσεις, όπως «World Car Design of the Year», «World Car of the Year» και «World Electric Vehicle of the Year».
Η Hyundai Motor κέρδισε επίσης σε δύο ακόμη κατηγορίες στα βραβεία 2022 Autocar, συμπεριλαμβανομένου του «Most Affordable Driver’s Car» της Βρετανίας με το i20 N.
Παράλληλα, το Hyundai Santa Fe βραβεύτηκε ως το «Best Large Car» του Autocar. Το Santa Fe είναι το μακροβιότερο SUV της Hyundai. Το μεγάλο SUV έχει επαινεθεί για την άνεση και την ευρυχωρία του, τα ολοκληρωμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τη λειτουργική σχεδίαση της καμπίνας του, με την ανανεωμένη εκδοχή του, που αναμένεται σύντομα και στην Ελλάδα, να αποτελεί μια πιο premium επιλογή για τους πελάτες. Διατίθεται σε υβριδικό και για πρώτη φορά σε plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, διαθέτοντας νέα τολμηρή σχεδίαση και μια σειρά από κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης