Μία ιδιαίτερης σχεδίασης μολυβοθήκη

Μία ιδιαίτερης σχεδίασης μολυβοθήκη

Ένα πραγματικά μοναδικής έμπνευσης αξεσουάρ για το γραφείο σας. 

220329183834_V8Engine-_PenHolder1

Αν είστε λάτρης του αυτοκινήτου, πιθανότατα να σας αρέσουν και οι V8 κινητήρες. Η σχετικά συμπαγής κατασκευή τους, τους τοποθετεί ανάμεσα στα πιο ευέλικτα σχέδια κινητήρων που υπάρχουν, κάνοντάς τους κατάλληλους για διάφορες χρήσεις, ακόμα και μέσα στο σπίτι. 

Αυτή είναι η τελευταία ιδέα του Grant Takara, ο οποίος ξεκίνησε μία start-up εταιρεία για μολυβοθήκες σε σχήμα κινητήρα V8 με μηχανική επεξεργασία CNC, που θα μπορεί να χωρέσει στο γραφείο σας. Βασισμένο στο μπλοκ κινητήρα Chevrolet LS3, ο Takara δημιουργεί με ένα κομμάτι αλουμίνιο μία θήκη για 8 στυλό. Έχει μήκος 93 χιλιοστά, πλάτος 80 και ύψος 59.

Ο Takara μπορεί να σας φτιάξει τις θήκες για τους κυλίνδρους/στυλό σε τρεις διαφορετικές διαμέτρους για να χωρέσουν διάφορα μεγέθη. Το μοτέρ πατά σε τέσσερα λαστιχένια πόδια που μπορούν να στερεωθούν κάτω από το μπλοκ αλουμινίου για να προστατεύσουν το γραφείο και την ίδια τη μολυβοθήκη. Υπάρχουν δύο φινιρίσματα/χρώματα για τη θήκη των στυλό στο μπλοκ κινητήρα V8. Το ένα είναι το κλασικό φινίρισμα κινητήρα, ενώ το άλλο μοιάζει με την υφή ενός πραγματικού μπλοκ κινητήρα V8 από muscle car.

Ο Takara με ειδικότητα μηχανολόγος μηχανικός ασχολείται με την κατεργασία CNC από το 2012. Προς ώρας, έχουν δεσμευτεί 29.180 δολάρια, από παραγγελίες για αυτή την υπέροχη ιδέα, της V8 μολυβοθήκης Οι παραδόσεις αναμένετε να ξεκινήσουν από τον Μάιο του 2022. Οι πελάτες θα λάβουν τη μολυβοθήκη «μπλοκ κινητήρα» με οκτώ επενδύσεις Acetal της επιλογής τους. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης