Πρώτη φωτό για την Ferrari Purosangue

Πρώτη φωτό για την Ferrari Purosangue

H ιταλική εταιρεία δημοσίευσε την πρώτη επίσημη εικόνα της πολυαναμενόμενης Purosangue.

220323193652_ferrari-purosangue-enhanced-teas

Το επερχόμενο super SUV μοντέλο της Ferrari αναμένεται να αντιμετωπίσει αξιολογότατους αντιπάλους όπως τις Lamborghini Urus και Aston Martin DBX707.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε από την επίσημη teaser εικόνα της Purosangue, το μοντέλο δεν διαφέρει σε δραματικό βαθμό από τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη φωτό μας δείχνει ξεκάθαρα μία κλειστή μάσκα με λεπτής σχεδίασης φωτιστικά σώματα, ενώ το διάσημο «cavallino rampante» είναι τοποθετημένο εμφανώς χαμηλότερα. Σε γενικές γραμμές το όλο στιλ μας παραπέμπει στην υβριδική SF90.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία αλλά από τις πιο πρόσφατες πληροφορίες γνωρίζουμε πως το σύστημα κίνησης θα είναι plug-in υβριδικό.

Ίσως θα μπορούσε να είναι αυτό της πιο πρόσφατης 296 GTB, με τον twin-turbo V6 που αποδίδει 830 ίππους ή ακόμη και το V8 σύνολο της SF90 Stradale με τους 1.000 συνολικά ίππους. Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε και top V12 έκδοση.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η Purosangue θα αποκαλυφθεί προς τα τέλη του 2022, με τα πρώτα αυτοκίνητα να ξεκινούν να παραδίδονται στους πελάτες στις αρχές του 2023.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης