Έρχονται δύο νέα μοντέλα από την Cupra

Έρχονται δύο νέα μοντέλα από την Cupra

Η Cupra εργάζεται πυρετωδώς για το μέλλον επιβεβαιώνοντας την προσθήκη δύο νέων ηλεκτρικών μοντέλων μέχρι το 2025 καθώς και την ένταξή της στον ψηφιακό κόσμο του metaverse

Cupra_future
Σε πρόσφατη διαδικτυακή εκδήλωση, η Cupra ανακοίνωσε την διεύρυνση της γκάμας της με δύο νέα μοντέλα καθώς και το λανσάρισμα του Metahype, μιας νέας συνεργατικής πλατφόρμας στο metaverse.
Το πρώτο από τα δύο νέα μοντέλα θα είναι το Tavascan, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ SUV που αναμένεται στην αγορά το 2024 ενώ θα ακολουθήσει το αστικό ηλεκτρικό όχημα εμπνευσμένο από το UrbanRebel, το 2025.
Στα άμεσα πλάνα της ισπανικής εταιρείας είναι ο διπλασιασμός του δικτύου των Cupra Specialists και Cupra City Garages , σε μια προσπάθεια προσέγγισης περισσότερων υποψήφιων πελατών και διπλασιασμού των πωλήσεών για το 2022. Για την ιστορία, η Cupra πούλησε 79.300 μονάδες το 2021, μία αύξηση κατά 189% σε σχέση με το 2021.

Επίσης, η Cupra ανακοίνωσε τον χώρο Metahype στο ψηφιακό περιβάλλον metaverse καθώς και μια νέα αγωνιστική εμπειρία με την ονομασία Cupra2 που συνδυάζει τον πραγματικό και τον εικονικό κόσμο.
Κλείσιμο
Το Metahype είναι ένας συνεργατικός χώρος όπου επώνυμες μάρκες, startups και δημιουργοί content θα μπορούν να φιλοξενήσουν μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων και εμπειριών για το κοινό, ώστε να δημιουργήσουν και να μοιραστούν την κουλτούρα τους. Στο πλαίσιο του Metahype θα υποστηρίζεται και το Cupra2 Experience, μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία όπου θα συνδυάζει την οδήγηση στον πραγματικό κόσμο με αυτή σε ψηφιακό περιβάλλον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης