Hyundai: Εστιάζει και στη ρομποτική!

Hyundai: Εστιάζει και στη ρομποτική!

Στην προσεχή έκθεση του Las Vegas η Hyundai θα είναι παρούσα δείχνοντας εκτός των άλλων και ρομπότ.

Hyundai-robot-2

Το βασικό θέμα της παρουσίας της Ηyundai στην CES θα είναι “Διευρύνοντας την Ανθρώπινη Εμβέλεια” και θα αφορά την έρευνα για το πως τα μελλοντικά ρομπότ θα επιτρέπουν την μετακίνηση μεταξύ του αληθινού και του εικονικού κόσμου. Και μαζί το πως θα μειώσουν τα εμπόδια που δυσκολεύουν τις καθημερινές μετακινήσεις.

Οι νέες τεχνολογίες στην έκθεση θα ακολουθούν την λογική του «mobility of things» της εταιρίας, η οποία θα επιτρέπει σε άψυχα αντικείμενα να μπορούν να κινούνται αυτόνομα. Μια νέα ρομποτική μονάδα plug and drive (PnD) θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα που θα παρουσιάσει η Hyundai στην φετινή CES.



Πρόκειται να παρουσιάσει επίσης και τα ήδη υπάρχοντα ρομποτικά της συστήματα, όπως το μικρό τετράτροχο ρομπότ το οποίο έχει σχεδιαστεί να μεταφέρει αποσκευές, πακέτα ή να χρησιμεύει ως πορτ-μπεμπέ.

Γενικά πάντως, η Ηyundai είναι ιδιαίτερα δραστήρια τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ρομποτικής, έχοντας αντιληφθεί ότι πολλές από αυτές τις τεχνολογίες θα μπορούσαν να περάσουν και στην αυτοκίνηση, κρατώντας την στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων για την εποχή της αυτόνομης οδήγησης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης