Πότε αναμένεται το Tesla Roadster;

Πότε αναμένεται το Tesla Roadster;

Πότε επιτέλους θα εκκινήσει η περιβόητη παραγωγή του πολυαναμενόμενου Tesla Roadster;

Tesla-Roadster-2023-production-1
Oι τιμές της δεύτερης γενιάς του πανίσχυρου Tesla Roadster  κατέβηκαν από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, την ίδια ώρα που έλαβε τέλος και η δυνατότητα online υποβολής παραγγελιών για την περιορισμένης παραγωγής έκδοσης Founders Series.

Μετά την αποκάλυψη του Roadster στις 16 Νοεμβρίου του 2017, η Tesla δέχθηκε παραγγελίες για το μοντέλο. Παράλληλα, καλούσε τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν 50.000 δολάρια για το βασικό Roadster και 250.000 για το Founders Series.

Όπως, ωστόσο, παρατηρήθηκε από φίλους της εταιρείας ότι οι πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές της βασικής έκδοσης εξαφανίστηκαν, ενώ αφαιρέθηκε και η επιλογή υποβολής παραγγελίας για την περιορισμένης παραγωγή έκδοση.

Ο Elon Musk όμως έσπευσε τότε να διαλευκάνει το τοπίο, αναφέροντας πως προλειαίνεται το έδαφος για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας με νέες εκδόσεις.



Η αλήθεια είναι όμως πως έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως να έχει εισέλθει στην παραγωγή το πανέμορφο δυνατό αυτόκινητο της Tesla.
O Elon Musk παραδέχθηκε πως η εξέλιξη του Roadster πήγε πιο πίσω επειδή η εταιρεία επικέντρωσε την προσοχή της στο Cybertruck, υποκινούμενη από τις ολοένα και περισσότερες προτάσεις στην κατηγορία των ηλεκτρικών pick-up (π.χ. Ford F-150 Lightning).

«Το ηλεκτρικό Tesla Roadster είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο, με επιτάχυνση, αυτονομία και επιδόσεις που σπάνε κάθε ρεκόρ»,
 επισημαίνεται στο επίσημο site της Tesla. Τέλος, το λανσάρισμα του Tesla Roadster δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν από το 2023.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης