Tι πρόβλημα ανέκυψε με τo Tesla Model 3 στην Ινδία;

Tι πρόβλημα ανέκυψε με τo Tesla Model 3 στην Ινδία;

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η απόσταση από το έδαφος του Model 3 κρίθηκε ανεπαρκής στην Ινδία. Ο Musk τραβά τα μαλλιά του...

Tesla-Model-3-India-Higher-1
Το Model 3 θα είχε εμφανιστεί ήδη στην Ινδία όμως η κακή ποιότητα των δρόμων αποτελεί πρόβλημα ανυπέρβλητο για το επιτυχημένο μοντέλο. Tο Model 3 έτσι όπως φεύγει από τη γραμμή παραγωγής, έχει απόσταση 140 χιλιοστά από το έδαφος, τιμή απαγορευτική για τους κακοτράχαλους ινδικούς δρόμους.

Έτσι φημολογείται πως η Tesla σκοπεύει να αυξήσει την απόσταση από το έδαφος κατά τουλάχιστον 25 χιλιοστά στα Model 3 που προορίζονται για την αγορά της Ινδίας. Οι τοπικές αναφορές κάνουν λόγο για εξειδικευμένες δοκιμές του μοντέλου σε 200 διαφορετικά «εμπόδια» που λογικά θα συναντήσει στο ινδικό οδικό δίκτυο.



Άκουσον άκουσον λοιπόν, το γνωστό σε όλους μας Model 3 έβρισκε από κάτω παρακαλώ στα 160 από αυτά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα είχε σίγουρα πολύ νόημα το να δοθεί προτεραιότητα από την Tesla στο Model Y, που είναι έτσι και αλλιώς πιο ψηλό από το Model 3, προκειμένου να αποτελέσει το μοντέλο με το οποίο θα κάνει την είσοδό της στην Ινδική αγορά.

Η περίπτωση του Model 3 αποδεικνύει έμπρακτα πως ακόμη και οι μορφολογικές συνθήκες ή η ποιότητα του οδοστρώματος από χώρα σε χώρα μπορούν να έχουν διαφορετικό εμπορικό αντίκτυπο ακόμη και σε καταξιωμένα μοντέλα που πωλούνται σε άλλα μέρη του κόσμου σαν ζεστό ψωμί...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης