Aston Martin DB5: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί υπό κλίμακα...

Aston Martin DB5: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί υπό κλίμακα...

Παράγει καπνούς, ενσωματώνει fake πολυβόλα και στοιχίζει παρακαλώ περισσότερα από 100.000 ευρώ.  Ο λόγος για τη θρυλική μινιατούρα...

Aston-martin-db5-james-bond-gadgets
Η εταιρεία κατασκευής μινιατούρων “Little Car Company” αποφάσισε να «ξεσηκώσει» όσους λατρεύουν το δημοφιλές franchise και ταυτόχρονα είναι οπαδοί της αυτοκίνησης. Σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής ταινιών EON Productions, η Little Car Company προχώρησε στη δημιουργία μια μικρού μεγέθους ρέπλικας του δημοφιλέστερου movie car όλων των εποχών, της Aston Martin DB5.

Η ειδική έκδοση “No Time To Die Edition” που είναι ίση με τα 2/3 του ορίτζιναλ μοντέλου και μπορεί να φιλοξενήσει έναν ενήλικα και ένα παιδί.

Ενσωματώνει όλα τα φαντασμαγορικά gadgets που συναντάμε στο πολυτελές grand tourer το οποίο αποτελεί πιστό σύμμαχο του James Bond στις ριψοκίνδυνες αποστολές του. Η συσκευή παραγωγής καπνού στην εξάτμιση, οι περιστρεφόμενες πινακίδες και τα (ψεύτικα) πυροβόλα τύπου Gatling πίσω από τους κεντρικούς προβολείς εντυπωσιάζουν κυριολκετικά...



Το «παρών» δίνει επίσης και το “Skid Mode” που επιτρέπει στον οδηγό να επιδοθεί σε donuts… εκτάκτου ανάγκης για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Η μινιατούρα κινείται από έναν ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο που χαρίζει γύρω στα 130 χλμ. αυτονομίας, με την απόδοση του ηλεκτροκινητήρα να φτάνει στα 21 άλογα. Ακόμα ενσωματώνονται δισκόφρενα της Brembo, αμορτισέρ της Bilstein, ελικοειδή ελατήρια, ενώ υπάρχει και σύστημα ανάκτησης της ενέργειας κατά την επιβράδυνση.

Θα παραχθούν μόλις 125 κομμάτια της υπό κλίμακας ρέπλικας, με την τιμή να φτάνει τα 104.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι το μοντέλο δεν έχει άδεια κυκλοφορίας σε δημοσίους δρόμους, αλλά με την απόκτησή του ο ιδιοκτήτης γίνεται αυτόματα μέλος του Aston Martin Owners Club.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης